Blaja Postat Martie 6 Postat Martie 6 [1]. Nume: Cristi [2]. Nick server: Blaja [3]. Varsta: 29 [4]. LeveL: 22 [5]. Ore jucate: https://www.gametracker.com/player/Blaja/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda [7]. De ce doresti admin?: Am jucat pe server cu ceva timp in urma, mi-a placut foarte mult, am mai fost helper, insa timpul la momentul acela nu mi-a mai permis sa joc. M-am reapucat de server si m-a prins, as dorii functia de helper pentru a ajuta la respectarea regulamentului serverului, joc mult dimineata, cand nu prea sunt admini iar jucatorii incalca regulamentul. 1
ExtazzYy Postat Martie 6 Postat Martie 6 Pro pentru ca ai mai fost admin și te-ai descurcat bine și erai și activ
J0K3RuL ;X Postat Martie 6 Postat Martie 6 Pro , încerca să nu mai stai afk pe sv , te am văzut de vro 2 3 ori afk
Xtreme11 Postat Martie 6 Postat Martie 6 PRO Mai mult de încurajare încearcă să ajuți playeri și să nu mai stai afk în rest ești ok mult succes!
Chestorr Postat Martie 6 Postat Martie 6 Pro, bine ai revenit și eu țin minte ca ai mai fost în staff și te descurcai bine.
SicraN Postat Martie 6 Postat Martie 6 4 hours ago, J0K3RuL ;X said: Pro , încerca să nu mai stai afk pe sv , te am văzut de vro 2 3 ori afk Daca ai 4 ore jucate in ultima luna si mare parte din ele sunt afk, deja nu e bine. Mai bine te asigurai si tu ca ai macar 5 ore active curate ale tale si abia apoi sa faci cerere. Contra.
Repper Postat Martie 6 Postat Martie 6 CONTRA, inafara de ziua de astăzi cand minutele state pe server reflecta ca ai si jucat in restul zilelor esti foarte mult afk.
-=armin=- Postat Vineri la 13:36 Postat Vineri la 13:36 Acum 19 ore, SicraN a spus: Daca ai 4 ore jucate in ultima luna si mare parte din ele sunt afk, deja nu e bine. Mai bine te asigurai si tu ca ai macar 5 ore active curate ale tale si abia apoi sa faci cerere. Contra. Contra!
Blaja Postat Vineri la 13:52 Autor Postat Vineri la 13:52 Doar azi am 2 ore jucate, ieri 3. Activitatea a început deja și va fi din ce în ce mai mare, va asigur 1
Postări Recomandate