Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

[1]. Nume: Cristi

[2]. Nick server: Blaja

[3]. Varsta: 29

[4]. LeveL: 22

[5]. Ore jucate:  https://www.gametracker.com/player/Blaja/zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda

[7]. De ce doresti admin?: Am jucat pe server cu ceva timp in urma, mi-a placut foarte mult, am mai fost helper, insa timpul la momentul acela nu mi-a mai permis sa joc. M-am reapucat de server si m-a prins, as dorii functia de helper pentru a ajuta la respectarea regulamentului serverului, joc mult dimineata, cand nu prea sunt admini iar jucatorii incalca regulamentul.

• Like 1
Postat

Pro pentru ca ai mai fost admin și te-ai descurcat bine și erai și activ

Postat

PRO 

Mai mult de încurajare încearcă să ajuți playeri și să nu mai stai afk în rest ești ok mult succes! 

Postat

Pro, bine ai revenit și eu țin minte ca ai mai fost în staff și te descurcai bine.

Postat
4 hours ago, J0K3RuL ;X said:

Pro , încerca să nu mai stai afk pe sv , te am văzut de vro 2 3 ori afk 

Daca ai 4 ore jucate in ultima luna si mare parte din ele sunt afk, deja nu e bine. Mai bine te asigurai si tu ca ai macar 5 ore active curate ale tale si abia apoi sa faci cerere.

Contra.

Postat

CONTRA, inafara de ziua de astăzi cand minutele state pe server reflecta ca ai si jucat in restul zilelor esti foarte mult afk.

Postat
Acum 19 ore, SicraN a spus:

Daca ai 4 ore jucate in ultima luna si mare parte din ele sunt afk, deja nu e bine. Mai bine te asigurai si tu ca ai macar 5 ore active curate ale tale si abia apoi sa faci cerere.

Contra.

Contra!

Postat

Doar azi am 2 ore jucate, ieri 3. Activitatea a început deja și va fi din ce în ce mai mare, va asigur

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate