vasyjpg Postat Martie 2 Postat Martie 2 (editat) Nume : Vasile Nume pe server : jpg Vârsta : 32 SteamID : STEAM_0:1:171897862 Unique ID TS3 : kc0A5estdToQxYsdZVsV0fBfVRo= Ai citit regulamentul :da De ce doresti admin : am experienta ca admin si nu sunt mereu admini disponibili Editat Martie 3 de skaraotki 1
J0K3RuL ;X Postat Martie 3 Postat Martie 3 Contra model incomplet ... link ore lipsa .. regulament necitit 1
zuky Postat Martie 3 Postat Martie 3 Salut,cei cererea asta frate? 1- NU AI CITIT REGULAMENTUL 2-model cerere necorespunzator 3-lipseste gametraker Contra eu cred ca ai facut aceasta cerere la misto,ori ai vrut sa aplici pentru server de cs 1.6 normal!daca esti pentru zm.leaguecs.ro,informeaza-te mai bine,citeste regulamentu si revino in 2 saptamani cu o noua cerere corecta care respecta toate criteriile si poate vei primii tester helper! Salut
skaraotki Postat Martie 3 Postat Martie 3 RESPINS (citeste regulamentul si completeaza cererea corespunzator incearca din nou peste 2 saptamani) 1
Postări Recomandate