Jake. Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Dragul meu, în curând vom fi trei… – Asta e o veste bună!, răspunse el sărutând-o. – Mama a obţinut divorţul şi va veni să locuiască cu noi… Citează
Jake. Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 O blondă cu Ferarri mergea pe autostradă cu 19 km la oră. Poliţia o opreşte şi o întreabă: – Domnişoară, de ce mergeţi pe autostradă cu 19 km la oră? – Aşa scrie pe indicatoare! A19!, răspunde tipa. – Domnişoară, aşa se numeşte autostrada: A de la autostradă şi 19 e numărul autostrăzii. – Aaaa, am înţeles… – Dar domnişoara din dreapta de ce e aşa galbenă la faţă? – Habar n-am. Aşa e de când am ieşit de pe A320. Citează
Jake. Postat Februarie 28 Autor Postat Februarie 28 – Chelner, supa asta are gust ciudat! – Imposibil, domnule, e rețeta bunicii! – Și bunica știe că lipsește din oală? Citează
Jake. Postat Februarie 28 Autor Postat Februarie 28 – Iubito, am câștigat la loto! Fă-ți bagajele! – Super! Pentru mare sau pentru munte? – Nu contează, doar pleacă! Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Martie 17 Global-Moderators Postat Martie 17 Topicurile inactive mai vechi de 7 zile vor fi inchise de un moderator. Pentru redeschiderea Topic-ului PM me! Citează
Jake. Postat Aprilie 24 Autor Postat Aprilie 24 – De ce stă pisica cu ochii închiși? – Face upgrade la vis. Citează
Jake. Postat Aprilie 24 Autor Postat Aprilie 24 – De ce nu latră câinele IT-ist? – Are firewall. Citează
Jake. Postat Vineri la 10:39 Autor Postat Vineri la 10:39 – Bă, tu știi cine sunt eu? – Nu. – Bine, atunci mergem pe varianta „nimeni n-a văzut nimic”! Citează
Jake. Postat Vineri la 10:40 Autor Postat Vineri la 10:40 La semafor, un șmecher trage geamul jos: – Bă, vezi că ți-ai lăsat ușa deschisă! Celălalt: – Mersi! Și tu ți-ai lăsat gura prea mare! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.