Jake. Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Dragul meu, în curând vom fi trei… – Asta e o veste bună!, răspunse el sărutând-o. – Mama a obţinut divorţul şi va veni să locuiască cu noi…
Jake. Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 O blondă cu Ferarri mergea pe autostradă cu 19 km la oră. Poliţia o opreşte şi o întreabă: – Domnişoară, de ce mergeţi pe autostradă cu 19 km la oră? – Aşa scrie pe indicatoare! A19!, răspunde tipa. – Domnişoară, aşa se numeşte autostrada: A de la autostradă şi 19 e numărul autostrăzii. – Aaaa, am înţeles… – Dar domnişoara din dreapta de ce e aşa galbenă la faţă? – Habar n-am. Aşa e de când am ieşit de pe A320.
Jake. Postat Februarie 28 Autor Postat Februarie 28 – Chelner, supa asta are gust ciudat! – Imposibil, domnule, e rețeta bunicii! – Și bunica știe că lipsește din oală?
Jake. Postat Februarie 28 Autor Postat Februarie 28 – Iubito, am câștigat la loto! Fă-ți bagajele! – Super! Pentru mare sau pentru munte? – Nu contează, doar pleacă!
Răzvan @ LCS Postat Martie 17 Postat Martie 17 Topicurile inactive mai vechi de 7 zile vor fi inchise de un moderator. Pentru redeschiderea Topic-ului PM me!
Postări Recomandate