Administrator RĂDUCU Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Astăzi nu este doar o zi specială pentru tine, ci și pentru întreaga comunitate LeagueCS.RO, care îți datorează existența și succesul. Cu 7 ani în spate, acest proiect nu ar fi fost posibil fără pasiunea, dedicarea și viziunea ta. Ai construit nu doar un forum, ci o adevărată familie de gameri, un loc unde competiția, prietenia și devotamentul merg mână în mână. Fiecare linie de cod, fiecare decizie și fiecare oră investită au făcut din LeagueCS.RO ceea ce este astăzi – o comunitate puternică, respectată și unită. Prin perseverența ta, ai reușit să menții acest proiect activ și să-l faci să crească, în ciuda tuturor provocărilor. Îți dorim sănătate, putere și inspirație pentru a continua să ne surprinzi și să duci LeagueCS.RO și mai departe! Să ai parte de succes în toate planurile tale, atât în gaming, cât și în viața personală! Mulțumim pentru tot ce ai făcut și continui să faci! La mulți ani, @X-Tream! 2 1 2
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Februarie 25 LCS PREMIUM Postat Februarie 25 La mulți ani @X-Tream!! Te pup, cu respect Alex06 @ LCS. 1
Luxie Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 @RĂDUCUa punctat tot ce era de zis, tot ce pot sa iti urez este un calduros la multi ani, multa sanatate, si sa ai in continuare rabdarea pe care ai avut-o pana acum . 2
LCS PREMIUM KiNG ; Postat Februarie 26 LCS PREMIUM Postat Februarie 26 La multi ani mosuleee @X-Tream, iti doreesc multa sanatate ca este cea mai importanta, restul vin de la sineee, ai grija de tine si sa ne vedem peste inca 7 ani intr un topic de genul, te pupa jEko. 1
LCS PREMIUM PODUAH Postat Februarie 26 LCS PREMIUM Postat Februarie 26 La multi ani caine, hai dinamo 1
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 26 Administrator Postat Februarie 26 La mulți ani @X-Tream, îți doresc tot binele din lume și multă sănătate! 1
ella. Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Multi ani sanatosi alaturi de familia ta Leaguecs !!! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 1 oră, PODUAH a spus: La multi ani caine, hai dinamo Eu stiu ca tie iti place ros-albastru, dar esti undercover dog. Bineee! Merci frumos de urare! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 13 minute, ella. a spus: Multi ani sanatosi alaturi de familia ta Leaguecs !!! Merci frumos, Ella! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 22 minute, shivanu @ LCS a spus: La multi ani patroanee @X-Tream Merci frumos! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 29 minute, devylinn @ LCS a spus: La mulți ani @X-Tream, îți doresc tot binele din lume și multă sănătate! Merci frumos!
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 1 oră în urmă, Codatu # PGL a spus: La mulți ani tătaie! Merci frumos!
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 2 ore, KiNG ; a spus: La multi ani mosuleee @X-Tream, iti doreesc multa sanatate ca este cea mai importanta, restul vin de la sineee, ai grija de tine si sa ne vedem peste inca 7 ani intr un topic de genul, te pupa jEko. Merci frumos!
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 4 ore, Răzvan @ LCS a spus: La mulți ani sănătoși și fericiți! @X-Tream Merci frumos! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 7 ore, SickBoY AxBxNxHaLaB a spus: La mulți ani Boss @X-Tream Merci frumos! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 8 ore, Luxie a spus: @RĂDUCUa punctat tot ce era de zis, tot ce pot sa iti urez este un calduros la multi ani, multa sanatate, si sa ai in continuare rabdarea pe care ai avut-o pana acum . Merci frumos! 1
Fondator Ares Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 La multi ani @X-Tream 5 ani din viata mi-ai mancat, dar macar am supravietuit Urmatorii ani sa fie mai blanzi, sau macar mai rapizi Toate cele bune ! 1
Fondator X-Tream Postat Februarie 26 Fondator Postat Februarie 26 Acum 2 minute, Ares a spus: La multi ani @X-Tream 5 ani din viata mi-ai mancat, dar macar am supravietuit Urmatorii ani sa fie mai blanzi, sau macar mai rapizi Toate cele bune ! E bine ma, ce te plangi? Te-am antrenat pentru Survivor Romania! merci frumos pentru urare! 1
Postări Recomandate