Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 26 Autor Administrator Postat Februarie 26 Da @Dexter. @ GOV.RO ? Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 26 Administrator Postat Februarie 26 Bien'sur șefa. Hai să încercăm ceva mai dificil.. @X-Tream Citează
Administrator RĂDUCU Postat Februarie 27 Administrator Postat Februarie 27 Acum 26 minute, Luxie a spus: Nup @RĂDUCU? Chiar eu @Răzvan @ LCS Citează
Răzvan @ LCS Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Acum 3 ore, RĂDUCU a spus: Chiar eu @Răzvan @ LCS Daa, chiar eu eu :)) @Jake.? Citează
Jake. Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Chiar acum, Răzvan @ LCS a spus: Daa, chiar eu eu :)) @Jake.? Eu Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 27 Autor Administrator Postat Februarie 27 Acum 20 minute, Jake. a spus: Eu Pai si trebuia sa zici cine crezi ca va urma dupa tine, asta este ideea jocului.. @aLN. ? Nu mai zici nimic, hai sa te bag in seama 1 1 Citează
aLN. Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 8 minutes ago, devylinn @ LCS said: Pai si trebuia sa zici cine crezi ca va urma dupa tine, asta este ideea jocului.. @aLN. ? Nu mai zici nimic, hai sa te bag in seama Multumesc, multumesc, interesant joc : )) Raspunsul e nu. @Ares ? 2 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 28 Autor Administrator Postat Februarie 28 Nu @KiNG ; ? Citează
additzu Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 (editat) Nu @Răzvan @ LCS ?? Editat Februarie 28 de additzu Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Martie 2 Autor Administrator Postat Martie 2 Da @PlayZeeK. # GFX ? Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 2 Postat Martie 2 Acum 3 ore, devylinn @ LCS a spus: Da @PlayZeeK. # GFX ? Da @RĂDUCU Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.