Administrator RĂDUCU Postat Iunie 25 Administrator Postat Iunie 25 Acum 23 minute, rocco™ a spus: nu @bombo @always wins Tu nu știi să joci @porto.xD 1 Citează
Administrator b o m bo N e l e Postat Iunie 25 Administrator Postat Iunie 25 Nu @Răzvan @ LCS Citează
Administrator RĂDUCU Postat Iunie 26 Administrator Postat Iunie 26 Acum 2 minute, Vanthea a spus: Yes. @RĂDUCU Daaa @bia 1 Citează
sh1nRa- Postat Iunie 26 Postat Iunie 26 Acum 48 minute, bia a spus: Dap @sh1nRa-? hey, bia. @rocco™? 1 Citează
Administrator Vanthea Postat Iunie 26 Administrator Postat Iunie 26 Nup. @devylinn @ Leaguecs Citează
Administrator RĂDUCU Postat Iunie 27 Administrator Postat Iunie 27 Acum 1 minut, rocco™ a spus: Nu @RĂDUCU bot și la jocu' ăsta. Mă fac că n-am văzut @sh1nRa- Citează
sh1nRa- Postat Iunie 27 Postat Iunie 27 Acum 1 minut, RĂDUCU a spus: Mă fac că n-am văzut @sh1nRa- Noroc. @bia? Citează
rocco™ Postat Iunie 27 Postat Iunie 27 1 oră în urmă, RĂDUCU a spus: Mă fac că n-am văzut @sh1nRa- Love. Nu. @Moh Citează
LCS PREMIUM Alexvnder. Postat Iunie 27 LCS PREMIUM Postat Iunie 27 Chiar acum, PgDn* a spus: Nu @Alexander.?? Salut, bineînțeles @Luxiecf 1 Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 27 Global-Moderators Postat Iunie 27 Acum 24 minute, Alexander. a spus: Salut, bineînțeles @Luxiecf Nu e acasă @devylinn @ Leaguecs cf Citează
Administrator Luxie Postat Iunie 27 Administrator Postat Iunie 27 45 minutes ago, PlayZeeK. # GFX said: Nu e acasă @devylinn @ Leaguecs cf Nici ea nu e @Melissa? 1 Citează
Melissa Postat Iunie 27 Postat Iunie 27 Acum 2 minute, Luxie a spus: Nici ea nu e @Melissa? Aici sunt! @Alexander.? 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.