bia Postat Iunie 10 Postat Iunie 10 Acum 12 minute, sh1nRa- a spus: Nu. @bia? Da @Vanthea? 1 1 Citează
Administrator Vanthea Postat Iunie 10 Administrator Postat Iunie 10 Daaa @devylinn @ Leaguecs 1 Citează
LCS PREMIUM Ana-Maria Postat Iunie 11 LCS PREMIUM Postat Iunie 11 11 hours ago, Dexter. @ GOV.RO said: Nu. @Ana-Maria Da. @bia ? 1 Citează
bia Postat Iunie 11 Postat Iunie 11 Acum 35 minute, Ana-Maria a spus: Da. @bia ? Yupp @iportocala.xD? Citează
Administrator Vanthea Postat Iunie 11 Administrator Postat Iunie 11 Nop. @sTaR | D3m0n ;x LCS Citează
LCS PREMIUM Alexvnder. Postat Iunie 11 LCS PREMIUM Postat Iunie 11 1 oră în urmă, sh1nRa- a spus: Nu. @RĂDUCU? Avelooo patronooo, @Luxie? Citează
Administrator Luxie Postat Iunie 11 Administrator Postat Iunie 11 22 minutes ago, Alexander. said: Avelooo patronooo, @Luxie? yep @devylinn @ Leaguecs? Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iunie 11 Global-Moderators Postat Iunie 11 Acum 8 minute, sh1nRa- a spus: Nu. @ella.? nu @Luxie Citează
Administrator Luxie Postat Iunie 11 Administrator Postat Iunie 11 44 minutes ago, PlayZeeK. # GFX said: nu @Luxie Aici @sh1nRa-? Citează
bia Postat Iunie 12 Postat Iunie 12 1 oră în urmă, sh1nRa- a spus: Yup. @bia? Yess @Ana-Maria? Citează
Administrator Luxie Postat Iunie 12 Administrator Postat Iunie 12 7 minutes ago, sh1nRa- said: Nu. @Luxie? Yas @PlayZeeK. # GFX? Citează
Global-Moderators LeGeNd. @ LeagueCs Postat Iunie 12 Global-Moderators Postat Iunie 12 Nu @Vanthea ? Citează
LCS PREMIUM ella. Postat Iunie 13 LCS PREMIUM Postat Iunie 13 Acum 2 ore, sh1nRa- a spus: Nup. @ella.? DA @Marshall @csgo ? 1 Citează
Bob. Postat Iunie 14 Postat Iunie 14 20 minutes ago, Marshall @csgo said: Da @Bob. bobicu meu ? Eu? @ella.? help 1 Citează
LCS PREMIUM ella. Postat Iunie 14 LCS PREMIUM Postat Iunie 14 Acum 5 minute, Bob. a spus: Eu? @ella.? help Da :)) ( parca jucam triunghiul bermudelor ) @X-Tream ? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.