Răzvan @ LCS Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste 2 zile! 2 Citează
Răzvan @ LCS Postat Aprilie 8 Autor Postat Aprilie 8 Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da, avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste două zile! Citează
Răzvan @ LCS Postat Aprilie 8 Autor Postat Aprilie 8 O femeie pe strada cu un san scos afara .. Un om o ii spune : Doamne nu va e rusine mergeti cu sanii goi pe strada ? Femeia : Auu bagami-as l-am uitat pe ala mic in taxi . 1 Citează
Răzvan @ LCS Postat Joi la 14:38 Autor Postat Joi la 14:38 Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da, avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste două zile! Citeşte întreaga ştire: Bancuri - Top 100 de glume bune, pentru toată lumea Citează
Răzvan @ LCS Postat Joi la 14:39 Autor Postat Joi la 14:39 Ce meserie au părinții voștri? întreabă profesoara. -Tata e inginer, zice Gheorghe. -Tata e mecanic, zice Ionel. -Tata e șef, zice Bulă. -Cum așa, Bulă? întreabă mirată profa. -Are 500 de oameni sub el. -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir. Citeşte întreaga ştire: Bancuri - Top 100 de glume bune, pentru toată lumea Citează
Răzvan @ LCS Postat 19 ore în urmă Autor Postat 19 ore în urmă Două pensionare stau de vorbă: - Știi care-i cel mai scump tablou din casă de la mine? - Nu știu, fată! Care-i? - Tabloul electric. Citează
Răzvan @ LCS Postat 19 ore în urmă Autor Postat 19 ore în urmă Un tip stă de vorbă cu fosta lui iubită: - Azi-noapte ai recunoscut că ai greșit când m-ai părăsit și că ți-e dor de mine. - Nu știu, câteodată se mai urcă pisica pe tastatură. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.