Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : @Răzvan @ LCS

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Vin cu o propunere la modificarea divertisment, adăugatarea a altor 2 sub forumuri. Ea sa fie în felul următor modificata: 

DIVERTISMENT (Categoria)

-Jocuri Forumistice (sub forum, sa fie mutate toate jocurile acolo)

-"Citate" (sub forum) - propun adaugarea si acestui sub forum, aici fiecare membru al comunitatii isi poate face un singur topic, unde va posta citate in acel topic, totul cu o limita, va fi adaugat un regulament pentru a nu se face spam. 

-Bancuri (sub forum) - exact ca la "citate", un singur topic făcut de către un membru, unde poate posta Bancuri.

- Meme-uri (sub forum) - exact ca la cele 2 sub categorii, (citate și bancuri), un singur topic creat de membru unde sa isi posteze meme urile. 

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :  Eu unul, cred, ca ar aduce îmbunătățiri prin activitate,  asa am putea mari activitatea pe Categoria Divertisment și să o extindem. 

P.s: Când ești plictisit, intri acolo te mai uiți la un meme, banc, mai razi. Părerea mea.

• Administrator
Postat

b3riJrP.png Sper doar sa nu fie inactive sub-forumurile ! O sa te pun responsabil acolo, sa te ocupi . IMG-9405.png

• Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate