Răzvan @ LCS Postat 6 ore în urmă Postat 6 ore în urmă Nume : @Răzvan @ LCS Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Vin cu o propunere la modificarea divertisment, adăugatarea a altor 2 sub forumuri. Ea sa fie în felul următor modificata: DIVERTISMENT (Categoria) -Jocuri Forumistice (sub forum, sa fie mutate toate jocurile acolo) -"Citate" (sub forum) - propun adaugarea si acestui sub forum, aici fiecare membru al comunitatii isi poate face un singur topic, unde va posta citate in acel topic, totul cu o limita, va fi adaugat un regulament pentru a nu se face spam. -Bancuri (sub forum) - exact ca la "citate", un singur topic făcut de către un membru, unde poate posta Bancuri. - Meme-uri (sub forum) - exact ca la cele 2 sub categorii, (citate și bancuri), un singur topic creat de membru unde sa isi posteze meme urile. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Eu unul, cred, ca ar aduce îmbunătățiri prin activitate, asa am putea mari activitatea pe Categoria Divertisment și să o extindem. P.s: Când ești plictisit, intri acolo te mai uiți la un meme, banc, mai razi. Părerea mea.
Administrator devylinn @ LCS Postat 1 oră în urmă Administrator Postat 1 oră în urmă Sper doar sa nu fie inactive sub-forumurile ! O sa te pun responsabil acolo, sa te ocupi . 1
Postări Recomandate