25_MSL Postat Vineri la 19:33 Postat Vineri la 19:33 1]. Nume: Laurețiu [2]. Nick server: 25_MSL [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 17 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/25_MSL/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda [7]. De ce doresti admin?: Comunitate super tare, am destul timp liber (ma ajută job ul) si vreau să ajut cu orice pot !
SicraN Postat Vineri la 21:34 Postat Vineri la 21:34 Te-am vazut jucand pe server si cel putin cat am fost eu online nu te-am vazut sa incalci regulamentul sau sa porti discutii neprincipiale. Pe langa asta, orele le ai si cererea e completata corect. Pro.
bursucX Postat Vineri la 21:35 Postat Vineri la 21:35 Din ce am observat până acum, te comporți corect pe server și respecți regulamentul asa ca îți dau un pro!
ExtazzYy Postat Sâmbătă la 08:08 Postat Sâmbătă la 08:08 Pro ești tot timpul activ pe server și ești respectos și ajuți playeri
Animalu Postat Sâmbătă la 10:39 Postat Sâmbătă la 10:39 Am vazut ca esti destul de activ si respecti regulamentul . Pro !
Xtreme11 Postat Sâmbătă la 11:27 Postat Sâmbătă la 11:27 PRO Îndeplinești condițiile și ești cuminte pe server și ajuți playeri Succes
femeseu .eXe Postat Sâmbătă la 11:36 Postat Sâmbătă la 11:36 Pro, indeplinesti conditiile, mult succes!
zuky Postat Sâmbătă la 17:03 Postat Sâmbătă la 17:03 CONTRA,ai activitate doar in ultimele 7 zile restul este cam low,parerea mea ca trebuia sa mai astepti o saptamana!
Repper Postat Sâmbătă la 19:33 Postat Sâmbătă la 19:33 Contra, ai orele necesare dar ești foarte distras de joc, încearcă sa fii mai atent si la ce se intampla pe server.
Metra Postat Sâmbătă la 19:44 Postat Sâmbătă la 19:44 Vei intra in perioada de teste o saptamana. Mult succes si continua tot asa! Da-mi mesaj pe Discord pentru comenzile de admin. T/C
Postări Recomandate