25_MSL Postat Ieri la 19:33 Postat Ieri la 19:33 1]. Nume: Laurețiu [2]. Nick server: 25_MSL [3]. Varsta: 22 [4]. LeveL: 17 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/25_MSL/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda [7]. De ce doresti admin?: Comunitate super tare, am destul timp liber (ma ajută job ul) si vreau să ajut cu orice pot !
SicraN Postat Ieri la 21:34 Postat Ieri la 21:34 Te-am vazut jucand pe server si cel putin cat am fost eu online nu te-am vazut sa incalci regulamentul sau sa porti discutii neprincipiale. Pe langa asta, orele le ai si cererea e completata corect. Pro.
bursucX Postat Ieri la 21:35 Postat Ieri la 21:35 Din ce am observat până acum, te comporți corect pe server și respecți regulamentul asa ca îți dau un pro!
ExtazzYy Postat 14 ore în urmă Postat 14 ore în urmă Pro ești tot timpul activ pe server și ești respectos și ajuți playeri
Animalu Postat 12 ore în urmă Postat 12 ore în urmă Am vazut ca esti destul de activ si respecti regulamentul . Pro !
Xtreme11 Postat 11 ore în urmă Postat 11 ore în urmă PRO Îndeplinești condițiile și ești cuminte pe server și ajuți playeri Succes
zuky Postat 5 ore în urmă Postat 5 ore în urmă CONTRA,ai activitate doar in ultimele 7 zile restul este cam low,parerea mea ca trebuia sa mai astepti o saptamana!
Repper Postat 3 ore în urmă Postat 3 ore în urmă Contra, ai orele necesare dar ești foarte distras de joc, încearcă sa fii mai atent si la ce se intampla pe server.
Metra Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Vei intra in perioada de teste o saptamana. Mult succes si continua tot asa! Da-mi mesaj pe Discord pentru comenzile de admin. T/C
Postări Recomandate