Răzvan @ LCS Postat Joi la 17:27 Postat Joi la 17:27 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Junior-Moderatorul comunității, @Jake. VIAȚĂ PERSONALĂ Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? [Junior-Moderator] Jake. : Salut! Ma numesc Andrei, am 23 de ani si sunt din judetul Constanta. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? [Junior-Moderator] Jake. : Sunt liber mai tot timpul, lucrez de acasa, imi place foarte mult sa plec in vacanate si sa stau la PC sa ajut comunitatea leaguecs.ro. Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? [Junior-Moderator] Jake. : Top Boy Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? [Junior-Moderator] Jake. : Hmm, sa te trezesti dimineata sa iti verifici conturile bancare sa vezi ca sunt pline si apoi sa iti aprinzi linistit o tigara si sa fumezi o cafea. Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? [Junior-Moderator] Jake. : Am fost in multe tari si in multe locuri, cel mai frumos mi sa parut la hotel in Armani Dubai. Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? [Junior-Moderator] Jake. : Constanta, nicaieri nu e ca acasa. Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? [Junior-Moderator] Jake. : Cu prietenii la o cabana/vila sa jucam fifa pe PS5 si sa ne imbatam Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? [Junior-Moderator] Jake. : Un lamborghini urus, my car dream. Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? [Junior-Moderator] Jake. : Sigur, CANDYBOII x RAVA - Kylie Jenner / Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții? [Junior-Moderator] Jake. : Da, ca m-am lasat de scoala. Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? [Junior-Moderator] Jake. : Kickbox si sala. MEDIUL VIRTUAL Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat? [Junior-Moderator] Jake. : GTA San Andreas, League of Legends, si CS. Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online? [Junior-Moderator] Jake. : 7-8 ore zilnice. Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment? [Junior-Moderator] Jake. : Junior moderator, ii multumesc lu @RĂDUCU pentru sansa!. Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? [Junior-Moderator] Jake. : Activitatea acestuia, pe langa asta imi place ca sunt foarte multi oameni de treaba. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? [Junior-Moderator] Jake. : Este perfect dupa parerea mea. Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității? [Junior-Moderator] Jake. : Da, imi place foarte mult sa ajut comnunitatea si sper sa o ducem la next level. Interviul susținut alături de @Jake.a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10. Vă mulțumesc pentru atenție! 1 Citează
InviuS Postat Joi la 17:36 Postat Joi la 17:36 Excellent interview, more than wonderful. Keep up what you're doing. I'll give it 10/10. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.