Sari la conținut

[Discutie] FC Dinamo Bucuresti - FC Farul Constanta

Postări Recomandate

Postat

Marius Niculae, discurs încurajator pentru „câini”, după Dinamo – Farul 0-2: „Pică foarte bine înfrângerea”

024e9af8-06ec-46ef-a03b-6e996d03d2c0.jpg

Fostul fotbalist Marius Niculae a transmis un mesaj de încurajare „câinilor”, după partida Dinamo – Farul, scor 0-2. Este primul meci pe care echipa antrenată de Zeljko Kopic îl pierde în acest sezon pe „Arcul de Triumf”.

Marius Niculae este de părere că această înfrângere este binevenită pentru dinamoviști.

Ce le-a transmis Marius Nicoale „câinilor”, după Dinamo – Farul 0-2: „Eu cred că pică foarte bine această înfrângere”

Fostul atacant al dinamoviștilor are această părere deoarece pentru gruparea „alb-roșie” urmează partida cu veșnica rivală FCSB, astfel că jucătorii lui Kopic vor fi mai bine motivați.

„Eu cred că pică foarte bine această înfrângere, pentru că se vor motiva foarte bine acum pentru meciul cu FCSB. Dorința este mare, este un meci foarte important. Jocul din ultima perioadă este îngrijorător, dar calificarea în play-off nu este pusă în pericol”, a spus Marius Niculae, la Digisport.

Antrenorul croat le-a reproșat elevilor săi faptul că nu au fost suficient de buni în fața porții.

„Cred că am avut multe momente bune în acest meci. Le-am oferit câteva tranziții adversarilor și au această calitate de a profita. Am mai schimbat câteva lucruri în repriza a doua. Pur și simplu nu a fost ziua noastră. Primul gol a fost din corner, trebuie să revăd faza. Trebuie să acceptăm că câteodată scoate mingi imposibile și câteodată poate greși. Trebui să mai văd, poate a fost o deviere acolo.

Din punct de vedere al statisticii cifrele arată bine. Am încercat, am alergat. Nu-mi place să vorbesc despre noroc. În unele meciuri poți înscrie de la prima ocazie, în altele poate nu reușești deloc. Nu am fost îndeajuns de buni în fața porții. Câteodată mai apar și astfel de meciuri.

Trebuie să ne refacem, echipa este într-o formă bună, toți jucătorii sunt pregătiți și abia așteptăm derby-ul”, a transmis antrenorul Kopic, la DigiSport.

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate