CrazyWolf Postat Marți la 20:15 Postat Marți la 20:15 Prenume » CrazyWolf Vârsta » 37 Locația » Sibiu Ocupație » - Hobby-uri și pasiuni » Biliard , Snooker, iubitor al jocului Counter Strike de aproximativ 24 de ani Modalitate de contact » De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » BadBoy O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 10 Alte detalii » Buna seara si bine v-am gasit dragilor! Felicitari celor care au creat aceasta comunitate. Sunt fericit ca m-am alaturat si eu.
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Marți la 20:18 LCS PREMIUM Postat Marți la 20:18 Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS România! Îți dorim ședere plăcută! Acum 1 minut, CrazyWolf a spus: Hobby-uri și pasiuni » Biliard , Snooker, iubitor al jocului Counter Strike de aproximativ 24 de ani Și eu sunt pasionat de Biliard/Snooker de la vârsta de 6 ani. 1
Fondator Ares Postat Marți la 20:24 Fondator Postat Marți la 20:24 Bun venit & Acum 8 minute, Alex06 @ LCS a spus: Și eu sunt pasionat de Biliard/Snooker de la vârsta de 6 ani. Tu ai ramas doar cu pasiunea dupa ultimul măcel Frate, ai jucat atât de bine încât am crezut că-ți antrenezi tacul să meargă singur… păcat că încă e la nivel de bețișor chinezesc! 1 2 1 1
Administrator devylinn @ LCS Postat Marți la 20:36 Administrator Postat Marți la 20:36 Bine ai venit. 1 1
Administrator #bomboNele @LGS Postat Miercuri la 06:56 Administrator Postat Miercuri la 06:56 Salut,ședere plăcută.
Postări Recomandate