Sari la conținut

[INTERVIU] Dexter. @ GOV.RO - Global-Moderator

Postări Recomandate

Postat

Zvya-HOv-1.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de unul dintre Global-Moderators comunității, @Dexter. @ GOV.RO

VIAȚA PERSONALĂ:

Reporter Răzvan:  Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: În primul rând, te salut. Numele meu este Cătălin, am 25 de ani și locuiesc în Craiova, Olt, București (depinde.)

Reporter Răzvan:Ce îți place să faci în timpul liber?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: În timpul liber, îmi place să-mi ocup mintea cu studiul administrativ, juridic și cadrul legal al codului penal, mi-am dedicat ultima parte din viață spre a fi în slujba cetățeanului și a omului român și mă face să mă simt plin de empatie.

Reporter Răzvan: Unde te vezi peste 10 ani?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Consider că peste 10 ani, o să fiu împreună cu viitoarea mea soție, în căsuța noastră, așteptând ca băiețelul meu să-mi spună tati, vreau o înghețată, cel mai important lucru pentru mine a fost, este și o să rămână familia, fiind celula de bază a societații consider că în viața de zi cu zi, nimic fără familie nu se poate.

Reporter Răzvan: Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Mi-ar plăcea să am mai multă calmitate, sunt o persoană în slujba omului și în fiecare zi, dau de diferite caractere pe care trebuie să le mulez după cerințele societății, unii înțeleg, alții preferă să mă înjure că „stau pe banii lor”, să zicem așa...

Reporter Răzvan: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Un titlu care s-ar potrivi ar fi "The Revenant" – un film despre supraviețuire, durere și răzbunare, unde protagonistul, deși trădat și lăsat să moară, se ridică din propria suferință și luptă pentru a-și recâștiga locul.

Reporter Răzvan: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Pentru mine, un început de zi eficient se bazează pe echilibru și pregătire. În primul rând, îmi place să mă trezesc devreme pentru a avea câteva minute de liniște înainte de a începe ziua. Acest timp îl folosesc pentru a mă organiza mental, pentru a revizui lista de sarcini și a prioritiza activitățile importante. Consider că o bună planificare dimineața mă ajută să abordez ziua cu claritate și fără stres. De asemenea, mă asigur că am un mic dejun sănătos și echilibrat, care să îmi ofere energia necesară pentru a fi productiv pe parcursul zilei. Consider că autodisciplina și menținerea unui focus clar sunt cheia pentru a fi eficient și pentru a îndeplini taskurile într-un mod organizat.

Reporter Răzvan: Cât de diferită era viața ta acum un an?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Acum un an de zile, mă gândeam că sunt cel mai mare ghiniost din lumea asta și că nimic nu se poate regla, timpul mi-a demonstrat că orice este posibil, pe plan sentimental, pe plan financiar, pe n’plan-uri, viața si-a reglat conturile și si-a făcut o pârghie de echilibru, consider că poți trage singur concluziile din raspunsul precedent al filmului.

Reporter Razvan: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Am avut privilegiul de a reprezenta interesele instituției pentru care lucrez în numeroase delegații externe, iar una dintre cele mai notabile experiențe a fost în Cehia, la Praga. Delegațiile în această destinație mi-au oferit oportunitatea de a interacționa cu oficialități, experți și profesioniști din diverse domenii, și de a învăța din bunele practici ale administrației publice din Cehia. În Praga, am participat la întâlniri de nivel înalt, care aveau ca scop consolidarea relațiilor bilaterale și promovarea unor proiecte comune. Un aspect care m-a impresionat a fost organizarea și eficiența cu care sunt gestionate aceste întâlniri, dar și felul în care cultura locală și istoria orașului sunt integrate în procesul de negociere și cooperare.

Reporter Razvan: Enumeră-mi te rog câteva dintre defectele tale.

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Ca orice persoană, am și eu câteva defecte pe care le lucrez constant pentru a le îmbunătăți. Unul dintre ele ar fi tendința de a fi prea critic cu mine însumi, ceea ce poate duce uneori la auto-analiză excesivă. Acest lucru poate crea presiune suplimentară și poate încetini procesul decizional. Totuși, am învățat să îmi recunosc acest comportament și să îmi ofer mai multă încredere în abilitățile mele. Un alt defect ar fi faptul că, uneori, mă implic prea mult în detalii, dorind să am totul perfect. Deși această tendință poate duce la rezultate de calitate, mă pot concentra prea mult pe aspectele mici și pot neglija imaginea de ansamblu sau termenele limită. Am învățat să am mai multă încredere în procesul general și să acord prioritate sarcinilor mai importante. De asemenea, uneori, am dificultăți în a delega sarcini. În trecut, am preferat să îmi asigur eu însumi că totul este făcut corect, dar am realizat că delegarea eficientă este esențială într-un mediu de muncă colaborativ, iar acest lucru m-a învățat să am încredere în colegi și să le ofer mai multă autonomie

Reporter Răzvan: Care este calitatea cea mai puternica pe care o ai?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Cred că cea mai puternică calitate pe care o am este abilitatea de a rămâne calm și concentrat chiar și în situații de stres sau presiune mare. În funcție de natura jobului meu, sunt adesea implicat în delegații externe sau în proiecte care necesită decizii rapide și gestionarea unor situații complexe. În aceste momente, îmi mențin o abordare rațională și echilibrată, ceea ce mă ajută să găsesc soluții eficiente chiar și în cele mai dificile condiții. Această calitate m-a ajutat să iau decizii bune sub presiune și să gestionez echipele sau proiectele într-un mod eficient, fără a ceda panicului.

Reporter Razvan: Care este cea mai mare slăbiciune a ta. 

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Cea mai mare slăbiciune a mea este legătura puternică pe care o am cu familia. Deși această legătură îmi aduce multă sprijin și iubire, uneori mă face să fiu mai sensibil la nevoile lor și să îmi dau seama că pun prea multă presiune pe echilibrul personal. În anumite momente, acest atașament mă poate face să fiu mai puțin obiectiv atunci când trebuie să iau decizii dificile sau să mă concentrez pe anumite aspecte profesionale

Reporter Răzvan: Povestește-mi despre tine.

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Sunt o persoană care de multe ori reprezintă interesele țării, fie în delegații externe, fie prin implicarea în proiecte internaționale. Mă concentrez pe găsirea celor mai bune soluții pentru a promova și proteja aceste interese, având în vedere eficiența și integritatea în toate acțiunile mele. În viața personală, sunt într-o relație cu o fată cu care împărtășesc multe valori și interese, iar această legătură îmi aduce un echilibru important. Împreună cu ea și cu Thunder, pisicul nostru Main Coon de 13 kg, mă simt complet. Îmi focusez viața pe activitatea administrativă, familie și relațiile din jur, considerând că acest echilibru este esențial pentru o viață împlinită

Reporter Răzvan: Cum faci fata stresului și presiunii? 

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Pentru a face față stresului și presiunii, mă concentrez pe organizare și prioritizare. Încerc să rămân calm și să îmi păstrez o mentalitate pozitivă, abordând fiecare provocare ca pe o oportunitate de a învăța. În plus, activitățile de relaxare, precum timpul petrecut cu familia sau cu pisicul meu, mă ajută să mă reîncarc și să mențin un echilibru sănătos între viața profesională și personală.

Reporter Răzvan: Ce te-a făcut sa alegi sa faci parte din Guvernul României? 

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Am ales să fac parte din Guvernul României deoarece am fost mereu atras de activitățile administrative și de impactul pe care le pot avea deciziile la nivel guvernamental asupra societății. În timpul facultății, am fost implicat activ în chestiuni administrative, ca senator universitar în consiliul de administrație al Universității din Craiova, șef al comisiei de cazare și vicepreședinte municipal al unui partid politic. Aceste experiențe mi-au oferit o înțelegere profundă a proceselor administrative și m-au motivat să continui pe acest drum, pentru a contribui la dezvoltarea și implementarea unor politici care să sprijine cetățenii și să aducă schimbări pozitive

Reporter Răzvan: Card este cea mai mare realizare profesionala a ta? 

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Cea mai mare realizare profesională a mea a fost scrierea și implementarea unui proiect prin care am obținut fonduri europene în valoare de 400.000 de euro. Acest proiect a vizat înființarea a două centre after-school cu program complet, destinate copilașilor cu nevoi speciale. Sunt extrem de mândru de acest proiect, deoarece a avut un impact direct asupra unui segment vulnerabil din societate, contribuind la dezvoltarea acestora într-un mediu sigur și educațional. A fost o realizare semnificativă care a demonstrat importanța sprijinului și investiției în educație și în nevoile speciale ale copiilor.

Reporter Răzvan: Spune-mi despre o provocare sau un conflict cu care te-ai confruntat la locul de muncă și despre cum le-ai abordat

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: O provocare amuzantă și destul de inedită la locul de muncă s-a întâmplat într-o perioadă în care eram responsabil cu organizarea unui eveniment important pentru guvern. În timpul pregătirilor, am descoperit că unul dintre colaboratori, un furnizor de servicii, trimisese materialele într-un mod destul de 'creativ' – cu litere mari și colorate, exact ca în reclame pentru petreceri de copii, deși evenimentul era unul destul de formal. Acesta a fost un conflict subtil, dar am decis să abordezi situația cu umor, explicându-i că, deși ne place să facem evenimentele memorabile, ar fi mai bine să le păstrăm la un nivel de seriozitate corespunzător.

Reporter Răzvan: Spune-mi despre un moment în care ai demonstrat abilități de conducere

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Un moment în care am demonstrat abilități de conducere a fost atunci când am coordonat implementarea unui proiect complex de fonduri europene, destinat creării a două centre after-school pentru copii cu nevoi speciale. Pe lângă managementul echipei, am fost și responsabil pentru partea juridică și legislativă, asigurându-mă că toate documentele și procedurile respectă reglementările europene și naționale. Am avut grijă să integrez toate aspectele – de la contracte și licitații, până la coordonarea activităților echipei – și am organizat întâlniri periodice pentru a urmări progresul. Prin această abordare integrată, am reușit să livrăm proiectul cu succes, respectând atât termenul, cât și bugetul stabilit

Reporter Răzvan:În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Mi-ar plăcea foarte mult să trăiesc în Grecia. Este un loc unde poți combina relaxarea, peisajele spectaculoase și un stil de viață mai liniștit. Mă atrag atât plajele, cât și cultura și istoria acestei țări. Cred că ar fi un loc perfect pentru a mă bucura de viață, departe de agitația zilnică

Reporter Răzvan: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Nu o să zic 'pass' la această întrebare, ci o să îți detaliez o zi din viața mea din weekend. Mă trezesc la 7 dimineața și încep ziua cu un mic dejun simplu. Apoi, îmi iau câteva momente pentru a citi, înainte de a mă apuca de lucrul cu actele sau alte task-uri administrative. După ce îmi rezolv lucrurile profesionale, îmi petrec câteva ore alături de iubita mea, relaxându-ne și discutând despre orice. Seara, îmi place să ies câteva ore prin oraș la braț cu ea, să ne bucurăm de o cină bună, apoi urmează un duș și un film înainte de a încheia ziua cu un 'noapte bună' liniștit

Reporter Răzvan:Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Mi-aș dori să am mai mult timp pentru a călători și a explora locuri noi, dar în momentul de față nu am suficient timp liber pentru asta

Reporter Răzvan: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Melodia 'Cafea și tarot' a avut un impact semnificativ asupra mea, dându-mi un restart total la viață. A fost un moment de reflecție profundă, care m-a ajutat să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă. Muzica este un element important pentru mine, iar melodiile care mă marchează mă motivează să merg mai departe. În general, ascult orice gen de muzică, cu excepția rock-ului, pentru că îmi place diversitatea și cum diferite stiluri îmi pot influența starea de spirit. Ți-o atașez și aici. 

Reporter Răzvan:Care este cea mai grea lecție pe care ai învățat-o?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Cea mai grea lecție pe care am învățat-o este că, uneori, poți să iubești cu toată ființa ta și să-ți dorești să realizezi ceva important, dar totuși, o persoană la care nu te-ai fi așteptat poate să distrugă totul. Este o lecție dureroasă, dar care m-a învățat să fiu mai atent și să înțeleg că nu toate intențiile bune se transformă întotdeauna în rezultate pozitive

Reporter Răzvan: Care este cel mai mare regret din viață ta?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Am investit timp, emoții și speranțe unde nu ar fi trebuit.

Reporter Răzvan: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Nimeni și nimic nu-i mai presus de lege, art. 16 alin.2 din Constituția României, aș republica-o, aș printa-o și aș implanta-o în creierul fiecărei persoane..

Reporter Răzvan: Care este cea mai surprinzătoare realizare pe care ai avut-o?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Am precizat-o mai sus puțin..

Reporter Răzvan: Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Dacă ar fi să răspund, aș spune că îmi doresc să fiu mai răbdător în anumite situații. Deși știu să îmi gestionez timpul și să fiu eficient, uneori, în fața unor provocări mai mari, aș putea să îmi îmbunătățesc răbdarea și să nu las presiunea să mă influențeze

Reporter Răzvan: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Când am ajuns să fiu cine sunt astăzi, o parte i se datorează bunicii mele care din păcate am pierdut-o și doare al dracului de tare, mereu am spus și o să o spun toată viața mea „Sunt ce sunt, datorită ție, bunico”. Dar..., prin muncă dedicare și implicare, am ajuns să am o poziție râvnită de mulți.

Reporter Răzvan: Care este cartea/ filmul tău preferat și de ce îți place atât de mult?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Cartea mea preferată este Lacrimi și sfinți de Cioran, datorită modului în care pune în discuție fragilitatea existenței și conflictul dintre credință și dubiu.

Reporter Răzvan: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Prima dorință ar fi să mi-o aducă pe bunica înapoi, pentru a o mai avea alături. Al doilea ar fi să am mai mult timp liber pentru a călători, iar al treilea să fiu capabil să aduc schimbări pozitive în jurul meu

Reporter Răzvan: Care este lucrul care te face fericit?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Lucrul care mă face fericit sunt pisicul meu, Thunder, și iubita mea. Amândoi aduc o mare bucurie în viața me

Reporter Răzvan: Care este acel vis pe care vrei neapărat să îl transformi în realitate?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Visul meu este să ajung secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției. Cred că aș putea contribui semnificativ la dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului juridic din România, iar acest obiectiv mă motivează să continui să mă dezvolt profesional, indiferent că lucrez pe serviciul juridic, tot vreau mai mult.

Reporter Răzvan:Care este cea mai mare frică a ta?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Să nu mă pierd pe mine, încercând să-i regăsesc sau salvez pe alții.

Reporter Răzvan: Care este cea mai mare lupta câștigată până acum?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Lupta cu mine însumi, poate nu o să înțelegi la ce mă refer și dacă tot am ajuns până la detalierea personalității mele, pot spune că după ce am pierdut-o pe bunica mea, m-am pierdut și pe mine și e foarte greu să mențin lupul ăla din interior care ar zbiera și ar sfâșia tot ce ține-n cale de durerea pe care o simte.

Reporter Răzvan: Crezi în destin?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Da, cred în destin!

Reporter Răzvan: Dacă ai putea șterge ceva din trecutul tău, care ar fi acel lucru?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Nu pot să zic că aș vrea să șterg, ci doar să maschez pentru o perioadă scurtă de timp, fiecare lucru din trecutul meu a însemnat o lecție de viață, bună sau rea, doar eu pot știi asta.

Reporter Răzvan: Îți mai aduci aminte care este momentul în care ai fost cel mai fericit?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Am avut foarte multe momente în care am fost fericit, dar cel mai mult am fost când am cunoscut-o pe iubita mea.

Reporter Răzvan: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viață ta?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Vreau în viitorul apropiat să-mi ‚înmatriculez iubita” pe numele meu.

Reporter Răzvan: Dacă ai avea șansă de a începe o viață nouă, ai face-o?Și dacă da,unde ai vrea să îți faci viața?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Nu, viața pe care o am acum, este aproape perfectă, cu multă muncă și voință o să reușesc să-mi depășesc fiecare frică și fiecare moment de impas în viată.

Reporter Răzvan: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO:Pentru mine, ordinea ar fi următoarea:

Sănătatea – fără sănătate, nu poți să te bucuri de nimic altceva.

Fericirea – este esențială pentru a trăi o viață împlinită.

Dragostea – relațiile apropiate cu cei dragi sunt fundamentale.

Banii – sunt importanți pentru stabilitatea financiară, dar nu sunt totul.

Faima – nu este un obiectiv prioritar, ci mai degrabă un bonus dacă vine.

Reporter Răzvan: Unde muncesti?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Am spus-o și o s-o repet, sunt funcționar public în slujba ta, a cetațeanului în Guvernul României, controlez compartimentul serviciului juridic al unor U.A.T-uri și ale unor instituții publice și mă implic în viața de zi cu zi în orice proiect și atributiv juridic pe care-l cunosc.

Reporter Răzvan: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Frica de a eșua.

MEDIU VIRTUAL ✍

Reporter Răzvan: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Am ales numele Dexter pentru că reprezintă pentru mine o transformare semnificativă, de la o latură mai întunecată la una pozitivă. Mă identific cu ideea de a depăși provocările interioare și de a folosi abilitățile pentru a face bine, exact ca personajul din serial, care trece de la a fi un criminal la a aduce justiție. Dexter simbolizează schimbarea și evoluția.

Reporter Răzvan: Ce jocuri preferi să joci?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Nu prea am timp să mă joc, dar în general sunt fan Call of Duty, Battlefield sau CS 1.6

Reporter Răzvan: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu oricare dintre membrii comunității LEAGUECS, pentru că fiecare interacțiune în online mă face să apreciez mai mult colaborarea și spiritul de echipă. Totuși, dacă ar fi să aleg, aș dori să cunosc pe cineva cu care am avut deja discuții interesante sau am colaborat la diverse proiecte, pentru a putea extinde acele conversații și dincolo de mediul virtual. Combinarea pasiuni pentru gaming cu o conexiune reală ar face experiența și mai valoroasă

Reporter Răzvan:  Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: 1. Mădălina @devylinn @ LCS – o fată pe care o cunosc de ani buni și care m-a racolat în comunitate. Ea a fost primul meu contact cu LEAGUECS și mă bucur că am legat o prietenie de durată.

@Ares – un băiat de nota 100, cu care am împărțit ceva în trecut (if you know what I mean). Este un tip cu care pot discuta orice și care mereu te susține.

@PlayZeeK. # GFX – un băiat cu bun simț, întotdeauna echilibrat și plin de respect față de cei din jur.

@Luxie – o fată de principii, cu care am legat o prietenie în comunitățile pe care le gestionam, fiind întotdeauna un exemplu de integritate.

@dRama t i c a (Bianca) – o persoană cu care am gestionat comunități, având un caracter puternic și o abordare echilibrată, care a contribuit mult la succesul colaborării noastre

Reporter Răzvan: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: M-am pomenit într-o zi cu un mesaj de genul 'Dexter, ce faci?, ai murit?' și am răspuns scurt 'Nu...'. La care am primit replica 'FĂ-ȚI CONT PE LEAGUECS ACUM, TE IAU DESIGNER'. Eram 'oooook șefa... pe femeie n-ai voie s-o superi...'. Așa am ajuns în comunitatea LEAGUECS, și nu regret nicio clipă

Reporter Răzvan: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Lucrurile merg în direcția bună, dar este important să ne străduim cu toții pentru a dezvolta în continuare acest proiect. Colaborarea și implicarea fiecăruia dintre noi sunt esențiale pentru a transforma comunitatea într-un loc și mai activ și mai apreciat

Reporter Răzvan: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Prima mea impresie despre comunitatea LEAGUECS a fost una foarte pozitivă. Am observat rapid că există un spirit de echipă puternic și o atmosferă plăcută, în care toți membrii sunt implicați și își susțin unii altora ideile. Staff-ul este foarte bine organizat, iar modul în care se implică în dezvoltarea proiectelor și în menținerea unei comunități active m-a impresionat. În ceea ce privește evoluția, lucrurile merg în direcția bună, dar este important să continuăm să lucrăm împreună pentru a face acest proiect și mai solid și mai apreciat de toți cei care fac parte din el

Reporter Răzvan: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Da, pot spune că da. Sunt enumerati o parte dintre aceștia mai sus..

Reporter Răzvan: Ai vreun server favorit din comunitate? 

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Am avut o oarecare interacțiune cu server-ul ESCAPE, mi-a plăcut ideea de zombie escape în 2025.

Reporter Răzvan: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: Mulțumesc tuturor pentru implicare! Haideți să continuăm să lucrăm împreună pentru a face LEAGUECS un loc și mai puternic și apreciat!

Reporter Răzvan: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani?

Global-Moderator Dexter. @GOV.RO: În următorii 3 ani, cred că LEAGUECS va deveni o comunitate și mai unită, cu o infrastructură solidă și un impact semnificativ în domeniul gaming-ului, având un număr și mai mare de membri activi și implicati

Cu aceasta ocazie, doresc să-i mulțumesc lui Cătălin, care și-a rupt din timpul lui câteva minute chiar și ore sa ne ofere acest interviu, precizam de la bun început că acesta este modul lui de exprimare mai oficial și mai formal. 

• Like 1
  • Ador 2
Postat

Un interviu foarte bine structurat ,intrebari si raspunsuri (etrem de bine). 

Nota 10, felicitari la amandoi😇.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate