Răzvan @ LCS Postat Luni la 15:21 Postat Luni la 15:21 Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS În acest interviu suntem alături de unul dintre Administratorii comunității, @#bomboNele @LGS VIAȚA PERSONALĂ: Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Salut,numele meu este Flavius am 25 ani si locuiesc in Germania de 5 ani ! Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: In timpul liber imi oganizez viata si gandurile! Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: miami bich Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Eu consider ca o zi buna incepe cu persoana/persoanele de langa tine Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Turcia Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Orasul natal...Dar e greu ca Roamnia m a facut sa mi parasesc țara... Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Pass. Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Imi doresc o familie,dar am o temere pentru ca nu is sigur pe mine ca o sa pot face față aceste i lumi schimbate.(sorry) Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Ascult multe genuri... Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Da...Parintii as dorii sa le ofer mai multi anii.. Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Nu fac..Inca ma mentin. MEDIUL VIRTUAL: Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Cs2,cs 1.6,gta v. Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Uneori abuzez,dar in general 4-5 ore non-stop dupa ma mut pe tlf. Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Administrator daca te referi la mediu virtual. Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Implicarea,staff-ul/vechimea ceea ce e greu de gasit.. si in urma x-tream. Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Imbunatatiirile se fac in echipa. Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității? Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Sigur ca da,cu drag implicarea este pe primul loc. Interviul susținut alături de @#bomboNele @LGS a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10. Vă mulțumesc pentru atenție! 2 3 Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Luni la 15:26 LCS PREMIUM Postat Luni la 15:26 Frumos interviu, felicitari amandurora pentru timpul acordat si pentru seriozitate! Nota 10, keep up the great work. 1 1 Citează
Administrator #bomboNele @LGS Postat Luni la 15:40 Administrator Postat Luni la 15:40 A fost o placere sa particip. #top 1 Citează
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Marți la 12:10 Global-Moderators Postat Marți la 12:10 Un răspuns sec ca 'Pass' nu prea dă bine din partea unui membru al staff-ului. Un minim de implicare ar fi fost de apreciat, în rest per' alături este ok. Felicitări, @Răzvan @ LCSpentru implicare. 1 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.