Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Zvya-HOv-png-f15a28242ce5548531131193e56

Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de unul dintre Administratorii comunității, @#bomboNele @LGS

VIAȚA PERSONALĂ:

Reporter Răzvan @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Salut,numele meu este Flavius am 25 ani si locuiesc in Germania de 5 ani !

Reporter Răzvan @ LCS:Ce îți place să faci în timpul liber?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: In timpul liber imi oganizez viata  si gandurile!

Reporter Răzvan @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: miami bich

Reporter Răzvan @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Eu consider ca o zi buna incepe cu persoana/persoanele de langa tine

Reporter Răzvan @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Turcia

Reporter Răzvan @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Orasul natal...Dar e greu ca Roamnia m a facut sa mi parasesc țara...

Reporter Răzvan @ LCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Pass.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Imi doresc o familie,dar am o temere pentru ca nu is sigur pe mine ca o sa pot face față aceste i lumi schimbate.(sorry)

Răzvan @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Ascult multe genuri...

Reporter Răzvan @ LCS: Ai vreun regret din timpul vieții?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Da...Parintii as dorii sa le ofer mai multi anii..

Reporter Răzvan @ LCS: Practici vreun sport? Daca da, ce fel de sport?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Nu fac..Inca ma mentin.

MEDIUL VIRTUAL:

Reporter Răzvan @ LCS: Care este jocul tău preferat?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Cs2,cs 1.6,gta v.

Reporter Răzvan @ LCS: Câte ore pe zi petreci in mediul online?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Uneori abuzez,dar in general 4-5 ore non-stop dupa ma mut pe tlf.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce funcție ai în acest moment?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Administrator daca te referi la mediu virtual.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce te-a făcut să fii în staff-ul Leaguecs?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Implicarea,staff-ul/vechimea  ceea ce e greu de gasit.. si in urma x-tream.

Reporter Răzvan @ LCS: Ce îmbunătățiri s-ar putea aduce forumului?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGS: Imbunatatiirile se fac in echipa.

Reporter Răzvan @ LCS: Consideri că te vei implica activ în dezvoltarea comunității?

Staff Forum & TS3 #bonboNele @LGSSigur ca da,cu drag  implicarea este pe primul loc.

Interviul susținut alături de @#bomboNele @LGS a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10.

Vă mulțumesc pentru atenție!

• Like 2
  • Ador 3
  • Răzvan @ LCS a schimbat titlul în [INTERVIU] #bonboNele @LGS - Administrator Forum & Staff TS3
  • LCS PREMIUM
Postat

Frumos interviu, felicitari amandurora pentru timpul acordat si pentru seriozitate! Nota 10, keep up the great work. ❤️;) 

• Like 1
  • Ador 1
  • X-Tream a schimbat titlul în [INTERVIU] #bomboNele @LGS - Administrator Forum & Staff TS3
  • Răzvan @ LCS a schimbat titlul în [INTERVIU] #bomboNele @LGS - Administrator Forum
  • Global-Moderators
Postat

Un răspuns sec ca 'Pass' nu prea dă bine din partea unui membru al staff-ului. Un minim de implicare ar fi fost de apreciat, în rest per' alături este ok.

Felicitări, @Răzvan @ LCSpentru implicare.

• UP 1
  • Ador 1

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate