Alexander. Postat Aprilie 30 Postat Aprilie 30 Nu ai bani de un Energizant Mi-aș dori 100K pe YouTube Citează
sh1nRa- Postat Mai 1 Postat Mai 1 Mai ai de lucrat.. nu ești promovat. Mi-aș dori o fanta madness.. Citează
sh1nRa- Postat Mai 3 Postat Mai 3 Nu se mai găsesc, toți sunt de stânga.. Mi-aș dori ca Geroge Simion să nu intre în turul 2. Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Mai 5 Global-Moderators Postat Mai 5 pacat ca nu se implineste mi-as dori cel mai mare pe memorie ssd din lume Citează
sh1nRa- Postat Mai 5 Postat Mai 5 E bine să vrei, nu iți permiți financiar. Mi-aș dori să fiu din nou în Brașov.. (cred că cel mai frumos oraș vizitat). Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Joi la 21:35 Global-Moderators Postat Joi la 21:35 Numai exista case libere Vreau jocuri pe steam Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Vineri la 11:23 Autor Global-Moderators Postat Vineri la 11:23 Nu ai bani Vreau telefon nou Citează
sh1nRa- Postat Vineri la 12:06 Postat Vineri la 12:06 Sunt prea scumpe, mai ales modelele noi. Mi-aș dori că în turul 2 să putem combate mișcarea fascistă. Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Sâmbătă la 10:39 Autor Global-Moderators Postat Sâmbătă la 10:39 Nu va exista turul 2 Mi as dori sa pot zbura Citează
sh1nRa- Postat Sâmbătă la 16:15 Postat Sâmbătă la 16:15 Cu toții vrem asta, nu este posibil. Mi-aș dori să nu mai gândesc așa negativ.. Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Sâmbătă la 16:24 Moderators Postat Sâmbătă la 16:24 Din pacate a dat faliment mi-as dori un Ferrari Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Duminică la 23:14 Global-Moderators Postat Duminică la 23:14 Nu se mai fabrică de 2 ani Mi-as dori un vape gold Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat Luni la 18:23 Autor Global-Moderators Postat Luni la 18:23 Nu ai voie sa fumezi Mi as dori un tv nou Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Ieri la 09:12 Global-Moderators Postat Ieri la 09:12 nu se mai fabrica mi-as dori cea mai picanta pizza din lume Citează
Moderators ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat 23 ore în urmă Moderators Postat 23 ore în urmă Pacat ca nu se face livrari Mi-as dori o barca Citează
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat 20 ore în urmă Global-Moderators Postat 20 ore în urmă O să cazi în apă în 2 secunde mai bine nu Vreau tesla Phone Citează
sh1nRa- Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Foarte scump, mai ai de muncit. Îmi doresc liniște.. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.