Melissa Postat Joi la 06:24 Postat Joi la 06:24 Are prea mult zahăr, te vei îngrășa. Vreau o vacanță în Maldiveee Citează
Administrator RĂDUCU Postat Joi la 06:41 Administrator Postat Joi la 06:41 Acum 17 minute, Melissa a spus: Are prea mult zahăr, te vei îngrășa. Vreau o vacanță în Maldiveee Nu mai ai zile de concediu disponibile Vreau un program mai scurt la muncă 9-24 e mult 1 Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Joi la 19:16 LCS PREMIUM Postat Joi la 19:16 Acum 11 ore, RĂDUCU a spus: Vreau un program mai scurt la muncă 9-24 e mult Se îndeplinește însă în fiecare zi vei avea și 2 ore de meeting-uri inutile / zile fără pauză Vreau să am succes în tot ce fac și să mă înconjor de oameni care mă susțin și mă inspiră. Citează
sh1nRa- Postat Vineri la 17:04 Postat Vineri la 17:04 Mai ai de lucrat... Vreau să fiu la țară la bunicamea, să joc un fotbal cu tovarașii din copilărie.. Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Ieri la 11:36 Postat Ieri la 11:36 numai sunt acele vremuri vreau sa imi iau orga noua Citează
sh1nRa- Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă Mai ai de strâns bani, sunt destul de scumpe.. Vreau să-mi cumpăr Tastatura Gaming Logitech G PRO X TKL Rapid Pink Magnetic Analog Switch Mecanica Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.