Melissa Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Are prea mult zahăr, te vei îngrășa. Vreau o vacanță în Maldiveee Citează
Administrator RĂDUCU Postat Aprilie 3 Administrator Postat Aprilie 3 Acum 17 minute, Melissa a spus: Are prea mult zahăr, te vei îngrășa. Vreau o vacanță în Maldiveee Nu mai ai zile de concediu disponibile Vreau un program mai scurt la muncă 9-24 e mult 1 Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Aprilie 3 LCS PREMIUM Postat Aprilie 3 Acum 11 ore, RĂDUCU a spus: Vreau un program mai scurt la muncă 9-24 e mult Se îndeplinește însă în fiecare zi vei avea și 2 ore de meeting-uri inutile / zile fără pauză Vreau să am succes în tot ce fac și să mă înconjor de oameni care mă susțin și mă inspiră. Citează
sh1nRa- Postat Aprilie 4 Postat Aprilie 4 Mai ai de lucrat... Vreau să fiu la țară la bunicamea, să joc un fotbal cu tovarașii din copilărie.. Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Luni la 11:36 Postat Luni la 11:36 numai sunt acele vremuri vreau sa imi iau orga noua Citează
sh1nRa- Postat Luni la 17:34 Postat Luni la 17:34 Mai ai de strâns bani, sunt destul de scumpe.. Vreau să-mi cumpăr Tastatura Gaming Logitech G PRO X TKL Rapid Pink Magnetic Analog Switch Mecanica Citează
Răzvan @ LCS Postat Marți la 19:38 Autor Postat Marți la 19:38 Nu ai bani de ajuns Vreau să-mi cumpăr un câine Citează
sh1nRa- Postat Ieri la 14:54 Postat Ieri la 14:54 Nu ești destul de matur să deții un animal. Vreau să-mi găsesc sufletul pereche.. Citează
Răzvan @ LCS Postat Ieri la 15:43 Autor Postat Ieri la 15:43 Ești prea gelos pentru a avea o relație Doresc sa am bani mulți 1 Citează
MG1 Postat 23 ore în urmă Postat 23 ore în urmă Esti prea cheltuitor ca sa poti avea multi bani. Vreau sa mai slabesc 1.000 de grame ca sa le pot pune la loc. Citează
sh1nRa- Postat 12 ore în urmă Postat 12 ore în urmă Nu ești destul de ambițios.. Mi-aș dorii să învăț să mă iubesc.. Citează
Răzvan @ LCS Postat 9 ore în urmă Autor Postat 9 ore în urmă Nu vei putea niciodată sa iubești Mi as dori un concediu Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.