Răzvan @ LCS Postat Februarie 23 Autor Postat Februarie 23 Nu ai voie sa bei cola. Mi as dori o shaorma Citează
InviuS Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 Nu ai voie sa bei shaorma. Mi as dori o 560 Hz screen Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Nu ai bani pentru el Mi-aș dori să merg în Maldive 1 Citează
ella. Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Avionul rezervat de tine s.a anulat ! Mi.as dorii cea mai frumoasa gradina cu flori ! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Acum 3 minute, ella. a spus: Avionul rezervat de tine s.a anulat ! Mi.as dorii cea mai frumoasa gradina cu flori ! O să mă înjuri dar... o să plouă cu grindină. Mi-aș dorii să am cea mai mare funcție în stat! 1 Citează
InviuS Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 1 hour ago, Dexter. @ GOV.RO said: O să mă înjuri dar... o să plouă cu grindină. Mi-aș dorii să am cea mai mare funcție în stat! Nu ai suficientă experiență pentru a face asta. Îmi doresc să trăiesc fără probleme Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Trăiești în România, e greu.. Îmi doresc să degust din nou o șampanie, GOUT DE DIAMANTS. Citează
InviuS Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Nu mai există. Sper să obțin un salariu de peste 50 de mii de dolari Citează
Jocsieucs_ Postat Martie 1 Postat Martie 1 nu ai skill-uri-le necesare pentru un asemenea salariu Imi doresc sa ajunga Romania la nivelul Olandei ♥ 1 Citează
InviuS Postat Martie 2 Postat Martie 2 Resursele umane și economice nu permit acest lucru. Îmi doresc să obțin cea mai puternică configurație de joc din lume Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 5 Postat Martie 5 este prea scump pentru tine si nu iti duce pc-ul vreau un xbox series x Citează
Jocsieucs_ Postat Martie 8 Postat Martie 8 a luat-o turbina pe ulei si cheltui tot pe reconditionarea ei :)) mi-as dori sa imi dispara warn-ul de pe forum =)) Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Martie 8 Administrator Postat Martie 8 Nu se poate ca ai incalcat regulamentul :)) As vrea o vacanta in Maldive 1 Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 11 Postat Martie 11 prea multe costuri as vrea un milion de euro Citează
MG1 Postat Martie 11 Postat Martie 11 Din ce pot observa, din contul tau bancar, ai avut deja, insa au fost platite automat datoriile pe care le-ai avut. As vrea sa ma pot teleporta. Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 13 Postat Martie 13 nu se poate vreau un vappy cu fumuri infinite Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 20 Postat Martie 20 e bn sa vrei vreau aparat de facut energizant Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.