Răzvan @ LCS Postat Februarie 23 Autor Postat Februarie 23 Nu ai voie sa bei cola. Mi as dori o shaorma Citează
InviuS Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 Nu ai voie sa bei shaorma. Mi as dori o 560 Hz screen Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Nu ai bani pentru el Mi-aș dori să merg în Maldive 1 Citează
ella. Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Avionul rezervat de tine s.a anulat ! Mi.as dorii cea mai frumoasa gradina cu flori ! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Acum 3 minute, ella. a spus: Avionul rezervat de tine s.a anulat ! Mi.as dorii cea mai frumoasa gradina cu flori ! O să mă înjuri dar... o să plouă cu grindină. Mi-aș dorii să am cea mai mare funcție în stat! 1 Citează
InviuS Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 1 hour ago, Dexter. @ GOV.RO said: O să mă înjuri dar... o să plouă cu grindină. Mi-aș dorii să am cea mai mare funcție în stat! Nu ai suficientă experiență pentru a face asta. Îmi doresc să trăiesc fără probleme Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 25 Administrator Postat Februarie 25 Trăiești în România, e greu.. Îmi doresc să degust din nou o șampanie, GOUT DE DIAMANTS. Citează
InviuS Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Nu mai există. Sper să obțin un salariu de peste 50 de mii de dolari Citează
Jocsieucs_ Postat Martie 1 Postat Martie 1 nu ai skill-uri-le necesare pentru un asemenea salariu Imi doresc sa ajunga Romania la nivelul Olandei ♥ 1 Citează
InviuS Postat Martie 2 Postat Martie 2 Resursele umane și economice nu permit acest lucru. Îmi doresc să obțin cea mai puternică configurație de joc din lume Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Martie 5 Postat Martie 5 este prea scump pentru tine si nu iti duce pc-ul vreau un xbox series x Citează
Jocsieucs_ Postat Sâmbătă la 18:35 Postat Sâmbătă la 18:35 a luat-o turbina pe ulei si cheltui tot pe reconditionarea ei :)) mi-as dori sa imi dispara warn-ul de pe forum =)) Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Sâmbătă la 18:47 Administrator Postat Sâmbătă la 18:47 Nu se poate ca ai incalcat regulamentul :)) As vrea o vacanta in Maldive 1 Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Marți la 13:00 Postat Marți la 13:00 prea multe costuri as vrea un milion de euro Citează
MG1 Postat Marți la 14:38 Postat Marți la 14:38 Din ce pot observa, din contul tau bancar, ai avut deja, insa au fost platite automat datoriile pe care le-ai avut. As vrea sa ma pot teleporta. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.