PlayZeeK. # GFX Postat Februarie 11 Postat Februarie 11 Nume : @PlayZeeK. # GFX Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : sa se facă o arhivă și pentru cadouri pentru design adică la cele inactive să le mutăm într-o arhivă a noastră da știu că deja există o arhivă gfx dar ar fi mai la îndemână Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? :organizare și aranjare 1
Administrator RĂDUCU Postat Februarie 11 Administrator Postat Februarie 11 Din punctul meu de vedere sunt prea multe categorii cu arhivă proprie pe lângă faptul ca avem o arhivă generală și plus de asta cum ai zis și tu este o arhivă design deja, contra.
Fondator John @ Anormalii Postat Februarie 12 Fondator Postat Februarie 12 Daca tot vreti arhiva , sa se faca in cadrul categoriei de arhiva generala un subforum Arhiva Design . Cred ca asa ar fi cel mai ok si cel mai simplu . Nu vad rostul altei categorii.
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 12 Administrator Postat Februarie 12 @PlayZeeK. # GFX trebuia sa discuti cu mine referitor la aceasta propunere, este vorba de gfx pana la urma. Ne gandim impreuna cum sa facem si punem in aplicare ! 2
Postări Recomandate