Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

ZvyaHOv.png

Bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul LEAGUECS

În acest interviu suntem alături de unul dintre moderatorii comunității, @Răzvan @ LCS

VIAȚA PERSONALĂ

Bănuiesc că sunteți curioși de viața personală a lui Razvan, așa că haideți să aflăm împreună răspunsurile la anumite întrebări.

Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @Răzvan @ LCS. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu!

Moderator - Răzvan @ LCS : Bună, cu drag!

Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Moderator - Răzvan @ LCS : Mă numesc Răzvan, am 22 de ani, am locuit în Italia dar acum m-am mutat în România, în județul Buzău. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? 

Moderator - Răzvan @ LCS : În timpul liber îmi place sa ies cu prietenii, în club-uri, bar-uri, etc, îmi place foarte mult sa ma distrez. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

Moderator - Răzvan @ LCS : Locul cel mai interesant a fost când am fost în Egypt, vizitând piramidele, mi s-a părut un loc nemaipomenit pentru mine. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin? 

Moderator - Răzvan @ LCS : Nu. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.

Moderator - Răzvan @ LCS : Început cu calitățile, sunt loial, ascultător, ordonat, și, defectele mele ar fi ca sunt o fire de om care ajuta multă lume care nu merita, pun prea repede la suflet persoane care nu merita, și la final eu sunt cel care suferă.

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Moderator - Răzvan @ LCS : Sa am casa mea, momentan am început la ea dar nu este gata. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.

Moderator - Răzvan @ LCS : sănătatea, banii, fericirea, dragostea, faima.

Reporter - devylinn @LeagueCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?

Moderator - Răzvan @ LCS : Un Wekeend perfect pentru mine ar fi, ca sâmbăta sa merg undeva intr-un club cu prietenii, iar duminica sa mergem undeva sa ne plimbam pentru a revenii după o seara din club. :)) 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit?

Moderator - Răzvan @ LCS : Da

LUMEA VIRTUALA: @Răzvan @ LCS

Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

Moderator - Răzvan @ LCS : Am foarte puțin timp în STAFF, dar ii pot enumera pe toți ca fiind prieteni, aproape majoritatea membrilor STAFF m-au îndrumat și ajutat la început când am primit acest grad. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce jocuri preferi să joci?

Moderator - Răzvan @ LCS :  Aparatele se pun? Alte jocuri numai ma joc, momentan. :)) 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?

Moderator - Răzvan @ LCS : Dupa mine, m-as putea vedea cu oricine de pe comunitatea Leaguecs deoarece sunt o fire de persoane căruia ii place sa cunoască persoane noi. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Stiu ca esti vechi pe aceasta comunitate, ne poti povesti istoricul tau aici?  

Moderator - Răzvan @ LCS : Nu am un istoric care ar putea fi povestit. Acum doresc sa îmi creez un viitor și istoric frumos. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS administrația acesteia? 

Moderator - Răzvan @ LCS : O părere foarte bună am despre aceasta comunitate, de aceea am si ales sa rămân aici și sa devin membru STAFF. Membrii care sunt la conducerea acestei comunități și STAFF ul în întregime este foarte matur și cu capul pe umeri, ceea ce îmi place. Dacă as continua cu părerile despre aceasta Comunitate, nu as termina niciodată de scris părerile de bine le care le am eu, deci pot spune, nota 10+ pentru tot. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ai vreun server favorit din comunitate? 

Moderator - Răzvan @ LCS : Nu, dar din ce m am uitat, toate serverele sunt bine optimizate, puse la puncte și le doresc Fondatorilor de servere Counter-Strike, succes cu ele în continuare, faceți o treaba nemaipomenita. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre acest interviu?

Moderator - Răzvan @ LCS : Un interviu foarte bun, nici nu aveam alta părere știind ca acest interviu este pus de catre@devylinn @ LCS, este perfect acest interviu. 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs?

Moderator - Răzvan @ LCS : Mesajul meu către membrii comunității ar fi, ca ii salut și ii respect! 

Reporter - devylinn @LeagueCS: Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc!

Moderator - Răzvan @ LCS : Și eu, iti mulțumesc mult pentru timpul tău acordat, a fost un interviu pe cinste. M-am simțit bine! 

Interviul susținut alături de @Răzvan @ LCS a luat sfârșit și doresc să îi mulțumesc pe această cale pentru acceptarea participării la acest proiect. Apreciem sinceritatea de care ai dat dovadă și îți urăm succes pe viitor. Astept o notâ de la 1 la 10.

Vă mulțumesc pentru atenție!

• Like 4
  • Ador 2
  • Global-Moderators
Postat

Interesant, bine ai venit alături de LEAGUECS ROMÂNIA, Răzvan și mult succes pe mai departe în planurile tale de viitor.

Felicitări, @devylinn @ LCSpentru structura interviului.

Keep it up.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • LCS PREMIUM
Postat

Frumos interviu, felicitari amandurora pentru timpul acordat si pentru seriozitate!! ❤️ Ca si nota, bineinteles, nota 10 pentru amandoi! :D 💪

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate