KenWood Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Nume : Andrei Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Ai fi mai fancy cu iconite de alta culoare in topic editor ( vezi poza ). Avand culoareaasta gri pe negru este destul de greu de interpretat ce inseamna butoanele. O culoare care sa fie in ton cu tema forumului ar da mult mai bine. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Usurarea scrierii unui topic cat si imbunatatirea aspectului forumului si experientiei celui ce scrie.
Girls dRama t i c a Postat Ianuarie 31 Girls Postat Ianuarie 31 Salut! Probabil că, dacă se va face vreo modificare, aceasta nu va mai fi în temă cu forumul. Nu cred că uneltele sunt greu de observat, trebuie doar să fii atent la opțiunile pe care le alegi. Eu sunt contra.
Luxie Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Buna, Eu personal nu am avut niciodata probleme cu iconitele , se vad destul de bine care e fiecare. Parerea mea este ca nu necesita o modificare.
LCS PREMIUM NOT a MERCEDES Postat Ianuarie 31 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 31 Contra , schimband culoarea a unor iconite implica automat modificarea temei . Prea multa bataie de cap pentru un lucru irelevant .
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Ianuarie 31 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 31 Propunere a, nu isi are rostul pentru a colora iconitele din poza pe care ai pus-o tu, iar dupa parerea mea aceasta modificare poate suferi erori sau chiar buguri. Totodata s-ar vedea foarte urat in comparatie cu tema care este acum. Topic !
Postări Recomandate