LCS PREMIUM Edwward. Postat Luni la 17:24 LCS PREMIUM Postat Luni la 17:24 Gigi Becali (66 de ani) a susținut o conferință de presă luni, a doua zi după meciul UTA - FCSB, scor 0-1, din etapa cu numărul 23 a SuperLigii României. Patronul roș-albaștrilor s-a arătat dezamăgit de prestația mai multor jucători, iar cea mai mare decepție în viziunea sa a fost Juri Cisotti, mijlocașul central pe care l-a luat iarna aceasta de la Oțelul, cu 200.000 de euro. Gigi Becali, dezamăgit total de Juri Cisotti la UTA - FCSB. Becali consideră că italianul de 31 de ani reprezintă cazul deja clasic de jucător care se transferă de la o echipă din SuperLigă la FCSB și nu reușește să facă față noului nivel. Totuși, e de menționat că Cisotti a fost folosit de roș-albaștri într-un meci oficial cu prima ocazie, fără să aibă foarte mult timp de a se cunoaște cu noii colegi și de a se familiariza cu sistemul de joc. "Îmi pare rău de Cisotti. Era cel mai bun mijlocaș. Vezi ce înseamnă FCSB? Cel mai bun mijlocaș din SuperLigă, aproape de Șut, iar acum, vii la FCSB și vezi cum mingea fuge: te duci stânga, dreapta, doar să nu cumva să o prinzi. E posibil să prindă curaj, dar nu văd unde mai este talentul lui, unde este jocul lui, unde este abilitatea lui. Nu le mai are, pentru că nu atinge mingea. Și de ce nu le mai are? El pasează, iar în loc să se ducă să o primească, se duce undeva unde știe că nu o poate primi. Era minutul 15 și eu nici nu auzisem de el", a declarat Becali. Sursa de unde am preluat stirea! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.