Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

YjMwNjM4NDhmOGU4YjE5OGQ0MDFmM2ExNTE1ODUw

Sursa

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunțat că a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea (24 de ani).

Patronul FCSB-ului nu a vrut să divulge numele echipei, nu a spus nici țara, ci doar că e o formație din Golf. Ulterior s-a zvonit că ar fi vorba despre Al-Sharjah, formația din Emiratele Arabe Unite pregătită din noiembrie 2021 de Cosmin Olăroiu (55 de ani).

Nu Al-Sharjah este echipa care a oferit 10 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea. Gigi Becali: ”Dacă era Oli, spuneam”

Întrebat despre acest lucru, Gigi Becali a infirmat faptul că fostul antrenor al FCSB-ului ar fi interesat de Bîrligea: ”Nu știu de așa ceva. Dacă era Oli (n.r.- Cosmin Olăroiu), spuneam”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor, potrivit Prosport.

Oricum, Becali a refuzat oferta și le-a transmis tuturor celor care vor să-l transfere pe internaționalul român că trebuie să-i achite clauza, în valoare de 15 milioane de euro. O sumă uriașă pentru Al-Sharjah, echipă a cărei cea mai scumpă mutare din istorie este cea a lui Igor Coronado (6 milioane de euro, de la Palermo, în sezonul 2018/2019).

3.800.000 € este cota de piață a lui Bîrligea, potrivit Transfermarkt.

15 goluri și 3 assist-uri în 32 de partide a reușit Daniel Bîrligea în acest sezon, la CFR Cluj și FCSB.

Fostul internațional Florin Prunea consideră că propunerea din Golf vehiculată de Gigi Becali nu ar fi reală: ”Pe bune? Unde să se ducă? Nu e o ofertă reală din punctul meu de vedere. 10 milioane? N-am văzut așa ceva. Unde a jucat până acum Bîrligea să iei 10 milioane pe el?

Este un jucător de top, de echipă națională, dar unde joacă să iei 10 milioane pe el? Pe bune? Cum să iei 10 milioane pe Bîrligea? 10 milioane?!”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Antonia Salanta, iubita lui Daniel Bîrligea

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate