Administrator Luxie Postat Ianuarie 18 Administrator Postat Ianuarie 18 După un debut de sezon agitat, Ianis Hagi a revenit în lotul celor de la Rangers, iar în ultimele partide a fost unul dintre jucătorii decisivi. Înaintea partidei din Cupa Scoției, cu Fraserburgh, Philippe Clement a vorbit despre situația contractuală a lui Ianis Hagi, dezvăluind că la finalul sezonului va fi liber de contract. "Ianis va fi liber de contract la finalul acestui sezon, așa că vor fi negocieri pentru a vedea dacă este posibil sau nu (n.r. ca el să rămână). Nu am idee ce cifre are în minte Ianis sau clubul. Deci vor fi discuții între ei. Desigur, sunt mulțumit de modul în care se descurcă Ianis. Știam deja asta despre el, dar a existat o situație înainte de începerea sezonului, care nu era sub controlul meu. Mă bucur că, după discuțiile cu clubul, toată lumea a fost dispusăsă pună ‘apă în vin’, să se adune și să găsească o soluție. În mod clar, a fost foarte benefic pentru echipă", a declarat tehnicianul, potrivit Daily Record. Potrivit jurnaliștilor scoțieni, oficialii lui Rangers nu ar dori să-i prelungească înțelegerea internaționalului român dacă acesta nu va renunța la un procent din salariu. SPORT.RO
Postări Recomandate