PlayZeeK. # GFX Postat Joi la 11:42 Postat Joi la 11:42 Sursa Daniel Popa (29 de ani) este unul dintre jucătorii aflați pe lista neagră la FCSB, în plină perioadă de mercato a iernii. Recent, atacantul a primit o ofertă cu un salariu de 25.000 de euro de la o echipă din Kazahstan, însă a refuzat propunerea, doearece soția este însărcinată și nu vrea să se mute atât de departe de casă în această perioadă. În paralel, și FC Botoșani a mai fost una dintre echipele interesate. Valeriu Iftime a anunțat că Daniel Popa l-a refuzat Trupa lui Valeriu Iftime nu a reușit să îl convingă pe Popa, iar astfel a mai picat un transfer pe ruta FCSB - FC Botoșani, după cel al lui Luis Phelipe. Anunțul a fost făcut chiar de patronul moldovenilor. "A depins totul de copil, nu mai e de cercetat nimic. A avut o altă ofertă, iar eu nu am putut să o egalez. Vrea să meargă în afară și să câștige mai mulți bani. Nu venea la mine pe 7.000 sau 9.000 de euro pe lună. E o chesiune financiară. Nu mai e de discutat nimic despre asta", a declarat Iftime, conform Sportpesurse. Ce a spus Gigi Becali despre plecările lui Daniel Popa, Ionuț Panțîru și William Baeten ”Da, păi, n-aveam ce face. Ce să facem? Dacă vor să plece în altă parte, să plece. Dacă nu, sunt scoși de pe listă. Se vor antrena și ei acolo, primesc banii din salarii. Vezi cum le dau eu banii? Dar și ei trebuie să înțeleagă că așa cum respect eu contractul, așa și ei trebuie să înțeleagă că 'domne, vreau să plec'!. Unde pleci, mă, cu macaraua? Ai contract. 'Vreau să plec!'. Păi, așa cum sunt obligat să-ți dau ție salariu, așa și tu ești obligat să stai până când expiră contractul. În Europa, nu, sunt pe listă, o să-i înlocuim după faza asta. Pot juca acolo. Dar mi-e greu să cred că o să joace Popa în locul lui Bîrligea sau să joace Panțîru în locul lui Risto Radunovic. Sau Baeten să joace în locul lui Ștefănescu, David Miculescu, Tănase sau chiar Toma”, a anunțat Gigi Becali, în cadrul unei intervenții telefonice în direct, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.
Postări Recomandate