DaNoNeDDB Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Nume : Claudiu Vârstă : 19 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : vreau sa ajut la cresterea forumului si a playerilor Ce secțiune dorești spre moderare? : categoria generala(multimedia) Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? : activitate,posturi Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Am avut activitate la inceput cand am venit,dar acuma daca am facut cerere o sa fac din nou Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da . Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : sper sa nu aflam :)) Alte precizări : Am mai avut grade pe divere forumuri si cred ca fac o treaba buna si activitate Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Da.
MajoRRR Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 , te cunosc si esti un baiat de treaba , bafta si spor.
LCS PREMIUM SeMeGe Posted February 9, 2020 LCS PREMIUM Posted February 9, 2020 ca moderator la multimedia, in proba prima săptămână.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.