Moderators 1st_Psycho Postat Luni la 12:23 Moderators Postat Luni la 12:23 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @dRama t i c a Reporter l 1st_Psycho : Salut dRama t i c a Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu Staff Forum l dRama t i c a : Îți mulțumesc pentru invitație. Viata personala Reporter l 1st_Psycho : Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Staff Forum l dRama t i c a : Bianca, am 31 și locuiesc în Italia (dar sunt din Constanța). Reporter l 1st_Psycho : Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Staff Forum l dRama t i c a : O muzica bună și o cafea și mai bună. Reporter l 1st_Psycho : Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viața ta? Staff Forum l dRama t i c a : Nu aș schimba nimic în viața mea. E totul așa cum îmi doresc. Reporter l 1st_Psycho : Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. Staff Forum l dRama t i c a :Sănătatea, dragostea, fericirea, faima și banii. Reporter l 1st_Psycho : Care este singurul lucru pe care ți-ai dori să îl schimbi la tine? Staff Forum l dRama t i c a : Cred că sensibilitatea. Sunt prea sensibilă și asta mă costă. Reporter l 1st_Psycho : Crezi în destin? Staff Forum l dRama t i c a : Cred în destin, cred că lucrurile se întâmplă fix așa cum trebuie să se întâmple. Reporter l 1st_Psycho : Ce nu stie lumea despre orasul tau? Staff Forum l dRama t i c a : Nu cred ca știe nimeni despre orașul unde locuiesc în prezent. Reporter l 1st_Psycho : Care a fost cea mai misto varsta de pana acum din viata ta, si de ce ? Staff Forum l dRama t i c a : 20 de ani. Munceam ziua și noaptea petreceam pana a doua zi când mergeam din nou la munca. Reporter l 1st_Psycho : Care crezi ca fuge mai repede dintre un leu si un sagetator? Staff Forum l dRama t i c a : Hmmm, habar n-am, as zice Săgetator Reporter l 1st_Psycho : Daca ai avea 10 minute sa inveti un copil ceva ce l-ai invata? Staff Forum l dRama t i c a : Am doi copii și ii învăț întotdeauna să spună *te rog, mulțumesc, cu plăcere, te iubesc*. Reporter l 1st_Psycho : Un lucru pe care nu il stie nimeni despre tine? Staff Forum l dRama t i c a : Ca am purtat ochelari. Reporter l 1st_Psycho : 3 lucruri fara de care nu pleci de acasa Staff Forum l dRama t i c a : Portofel, sacoșe și geantă. Reporter l 1st_Psycho : Unde te vezi peste 10 ani? Staff Forum l dRama t i c a : În 10 ani se întâmplă multe, dar mă văd tot locuind în Italia și stand lângă copiii mei. Reporter l 1st_Psycho : Ce nu suporti sa platesti? Staff Forum l dRama t i c a : Facturile :)) Reporter l 1st_Psycho : Ai vreo teapa luata? Povesteste una Staff Forum l dRama t i c a : Când eram mai mica, am luat o țeapă pentru a-mi vinde vechiul Steam. Reporter l 1st_Psycho : Din anturajul tau, in cine ai avea incredere sa te ajute daca faci o prostie mare rau si de ce Staff Forum l dRama t i c a : Am încredere doar în mine. Reporter l 1st_Psycho : Care e cea mai buna piesa (muzical vorbind) din punctul tau de vedere? Staff Forum l dRama t i c a : Imi plac multe, dar una care mi se potrivește e Sweet but psycho de la Ava, cred. Reporter l 1st_Psycho : Daca nu ar fi job-ul tau ce altceva ai alege? Staff Forum l dRama t i c a : As alege să fiu însoțitor de bord. Reporter l 1st_Psycho : Cate perechi de casti ai? Staff Forum l dRama t i c a : Le pierd pe toate, dar în sfârșit am una pe care le țin în geantă. Reporter l 1st_Psycho : Care e cea mai buna replica de agatat pe care o stii? Staff Forum l dRama t i c a : Ai o harta? Ca m am pierdut în ochii tăi. Reporter l 1st_Psycho : Ce nu ar trebui sa faci niciodata cadou? Staff Forum l dRama t i c a : Papuci de casa Reporter l 1st_Psycho : Colectionezi ceva? Staff Forum l dRama t i c a : Nu colecționez nimic, când eram mica făceam colecție de șervețele. Runda de intrebari si raspunsuri rapide Reporter l 1st_Psycho : Daca ai putea fi invizibil pentru o zi ce ai face? Staff Forum l dRama t i c a : M-aș strecura în clasa fetei mele să văd cum se desfășoara orele Reporter l 1st_Psycho : Ce voiai sa te faci cand erai mic / a? Staff Forum l dRama t i c a : Cred că majoritatea ar spune doctor sau cântăreț.. Și eu răspund : cântăreț. Reporter l 1st_Psycho : Cel mai gresit lucru pe care l-ai facut la o petrecere? Staff Forum l dRama t i c a : Eh.. Chiar trebuie sa zic? :))) Reporter l 1st_Psycho : Cu cate perne crezi tu ca e ok sa dormi? Staff Forum l dRama t i c a : Una e ok pentru mine. Reporter l 1st_Psycho : Daca te nasti la 00:00 inseamna ca te-ai nascut dimineata devreme sau noaptea tarziu? Staff Forum l dRama t i c a : Noaptea târziu, ioi ce întrebări :)) Reporter l 1st_Psycho : Ce ai alege intre a avea o mana si 3 picioare sau un picior si 3 maini? Staff Forum l dRama t i c a : Un picior și trei mâini, măcar mână aia în plus ma ajuta la curățenie :)) Reporter l 1st_Psycho : Crezi ca pestii beau apa vreodata? Staff Forum l dRama t i c a : Nu, cred ca beau vin :))) Reporter l 1st_Psycho : Care crezi ca ar fi cel mai bun feat muzical? Staff Forum l dRama t i c a : Alina Eremia și Dj Project. Reporter l 1st_Psycho : Cand te-ai simtit ultima data batran / a? Staff Forum l dRama t i c a : Ma simt în fiecare zi bătrână :))) uneori adorm la 20. Reporter l 1st_Psycho : Pot sirenele sa faca copii? Staff Forum l dRama t i c a : O sa le întreb când mă întâlnesc cu ele. Reporter l 1st_Psycho : Crezi ca pasarile care pleaca in tarile calde isi uita ceva in Romania? Staff Forum l dRama t i c a : Sper sa nu. Reporter l 1st_Psycho : La ce crezi ca se gandesc gastele inainte sa adoarma? Staff Forum l dRama t i c a : Oare visează? :)) Reporter l 1st_Psycho : De ce crezi ca se imbraca mulat supereroii? Staff Forum l dRama t i c a : No, aici nu știu să-ți dau un răspuns. Reporter l 1st_Psycho : Ce combinatie de mancaruri ar trebui interzisa? Staff Forum l dRama t i c a : Pizza cu ananas. Reporter l 1st_Psycho : Ce obiceiuri de om batran ai? Staff Forum l dRama t i c a : Uneori dorm la 20. Reporter l 1st_Psycho : Cel mai prost nume pe care poti sa il dai unui sarpe (animalul) Staff Forum l dRama t i c a : Tiți. Reporter l 1st_Psycho : Cea mai buna scuza sa nu mergi la o nunta? Staff Forum l dRama t i c a : Am copiii bolnavi, sorry. Reporter l 1st_Psycho : Gucci sau H&M ? Staff Forum l dRama t i c a : H&M. Viata vituala : Reporter l 1st_Psycho : Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Staff Forum l dRama t i c a : Beacuse, i m the drama. :)) Reporter l 1st_Psycho : Ai mai avut alte porecle sau nume? Staff Forum l dRama t i c a : Drama Queen. Reporter l 1st_Psycho : Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Staff Forum l dRama t i c a : @RĂDUCU@devylinn @ LCS @Ares@X-Tream@Andt.@John @ Anormalii și normal ca și cu tine odată ce esti cu devy:)) Reporter l 1st_Psycho : Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? Staff Forum l dRama t i c a : @RĂDUCU s a instaurat o prietenie imediata, fără motiv glume și nebunii, @devylinn @ LCSo cunosc de mult timp, cred ca ani buni, @Andt.Și el face parte din categoria mea de prieteni, @Arestipul serios dar și glumeț în același timp și @John @ Anormalii mor de ras cu el Reporter l 1st_Psycho : Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Staff Forum l dRama t i c a : O știam de mult, dar în staff m-a chemat @Andt. Reporter l 1st_Psycho : Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? Staff Forum l dRama t i c a : LeagueCS este și va fi comunitatea mea preferata indiferent dacă am avut sau conflicte. Administrația e ok așa cum se prezintă în momentul de față. Reporter l 1st_Psycho : Ai vreun server favorit din comunitate? Staff Forum l dRama t i c a : Anormalii. Reporter l 1st_Psycho : Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? Staff Forum l dRama t i c a : Când am intrat prima data, mi s-a părut foarte bine structurata și încă îmi mențin ideea. Reporter l 1st_Psycho : Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? Staff Forum l dRama t i c a :Sper sa va simțiți bine și sa rămâneți în continuare alături de noi. Reporter l 1st_Psycho : Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? Staff Forum l dRama t i c a : Habar nu am, sper ca să rămână tot aceasi oameni uniți. Reporter l 1st_Psycho : Iti multumesc pentru timpul acordat si de asemeni pentru raspunsuri. Staff Forum l dRama t i c a : Iti multumesc si eu pentru invitatie. Acesta a fost interviul sustinut de catre @1st_Psycho & @dRama t i c a Multumim pentru timpul acordat, o nota de la 1 la 10 1 6 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 12:30 Administrator Postat Luni la 12:30 Un interviu reușit îmi place ce citesc, felicitări @1st_Psycho și @dRama t i c a, nota 10 2 Citează
Administrator RĂDUCU Postat 17 ore în urmă Administrator Postat 17 ore în urmă Felicitări pentru interviu @dRama t i c a& @1st_Psycho, unele întrebări și răspunsuri top, bravo 1 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.