xXT4iP4nUXx Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 (editat) [1]. Nume: Claudiu [2]. Nick server: xXT4iP4nUXx [3]. Varsta: 27 [4]. LeveL: 26 [5]. Gradul actual: Moderator [6]. Ore jucate https://www.gametracker.rs/server_players/51.89.15.97:27015/ [7]. Link de la ultima cerere: Pe data de 05.11.2024 Am primit gradul de Moderator, ultima mea cerere e mai veche putin. [8]. De ce doresti upgrade?: Pentru a avea acces la mai multe comenzi si a diversifica jocul cu unele moduri. Editat Ianuarie 6 de xXT4iP4nUXx
zuky Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 (editat) au trecut 2 luni de cand ti-a fost dat inapoi accesul? am sa il intreb pe xeno ca era cu noi pe voice la momentul dat si iti dau raspuns in functie de ce zice si el Bun,am verificat si esti apt pentru aceasta cerere de up! PRO succes in continuare!! Editat Ianuarie 6 de zuky 1
xXT4iP4nUXx Postat Ianuarie 6 Autor Postat Ianuarie 6 Chiar acum, zuky a spus: au trecut 2 luni de cand ti-a fost dat inapoi accesul? am sa il intreb pe xeno ca era cu noi pe voice la momentul dat si iti dau raspuns in functie de ce zice si el Bine!
SicraN Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Foarte bine punctat, Zuky, pentru ca si eu am uitat sa verific acest aspect. Am verificat si se pare ca are aproximativ 2 luni si o zi de cand i-a fost redat accesul. 1 1
Postări Recomandate