ionescuemil Postat Ianuarie 1 Postat Ianuarie 1 (editat) Nick : eMIL Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : - Nume canal TS3 : - Contact owner : @ionescuemil Moderatori categorie : @ionescuemil Sub-Forumuri: Conducerea Serverului ,Regulament, Donatii , Cereri Admin, Cereri Unban, Reclamatii, Voteaza Serverul, Discutii Libere DNS+Link cerere DNS : uwc3x.leaguecs.ro Link Thegamestracker : https://thegamestracker.com/server/1164 Editat Ianuarie 1 de ionescuemil Citează
Administrator Alex06 @ LCS Postat Ianuarie 1 Administrator Postat Ianuarie 1 Acum 16 minute, ionescuemil a spus: Nick : eMIL Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : - Nume canal TS3 : - Contact owner : @ionescuemil Moderatori categorie : @ionescuemil Sub-Forumuri: Conducerea Serverului ,Regulament, Donatii , Cereri Admin, Cereri Unban, Reclamatii, Voteaza Serverul, Discutii Libere DNS+Link cerere DNS : uwc3x.leaguecs.ro Link Thegamestracker : https://thegamestracker.com/server/1164 https://leaguecs.ro/forum/forum/10483-warcraft-➪-uwc3x/ Done. Daca mai doresti modificari/schimbari la sectiune pe viitor te rog sa lasi un reply in acest topic. 1 1 Citează
ionescuemil Postat Ianuarie 5 Autor Postat Ianuarie 5 Buna ziua. Va rog frumos puteti sa ii dati si lui @xCrazy grad de detinator? Va multumesc frumos. 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Ianuarie 5 Administrator Postat Ianuarie 5 Acum 5 minute, ionescuemil a spus: Buna ziua. Va rog frumos puteti sa ii dati si lui @xCrazy grad de detinator? Va multumesc frumos. Rezolvat. 1 Citează
ionescuemil Postat Ianuarie 7 Autor Postat Ianuarie 7 Buna dimineata. Puteti va rog sa o adaugati pe @HarleyQueenca detinator a serverului Uwc3x ? Va multumesc frumos. Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Ianuarie 7 Administrator Postat Ianuarie 7 Acum 29 minute, ionescuemil a spus: Buna dimineata. Puteti va rog sa o adaugati pe @HarleyQueenca detinator a serverului Uwc3x ? Va multumesc frumos. Rezolvat 1 Citează
Anastasia Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 Buna ziua . As dori si eu niste modificari va rog : - "Regulament" -> "Anunturi" . "Donatii" -> "Donatii / Voturi" "Cereri Admin" -> "Cereri Accese" Si "voteaza serverul" -> "Discutii Libere" Citează
Administrator Alex06 @ LCS Postat Ianuarie 9 Administrator Postat Ianuarie 9 Acum 2 ore, Anastasia a spus: Buna ziua . As dori si eu niste modificari va rog : - "Regulament" -> "Anunturi" . "Donatii" -> "Donatii / Voturi" "Cereri Admin" -> "Cereri Accese" Si "voteaza serverul" -> "Discutii Libere" Done. 1 Citează
Anastasia Postat Luni la 04:41 Postat Luni la 04:41 Buna ziua . As dori sa imi adaugati si rubrica Staff Server intre Anunturi si Donatii / Voturi . Multumesc anticipat Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Luni la 07:58 Administrator Postat Luni la 07:58 Acum 3 ore, Anastasia a spus: Buna ziua . As dori sa imi adaugati si rubrica Staff Server intre Anunturi si Donatii / Voturi . Multumesc anticipat Rezolvat 1 Citează
ionescuemil Postat 17 ore în urmă Autor Postat 17 ore în urmă (editat) Buna ziua. Va rog frumos putem sa facem cateva schimbari ? 1. Daca se poate sa stergeti categoria Staff Server, mi.am dat seama ca nu este foarte necesara si incarca pagina forumului degeaba, o sa fac un topic in sectiunea anunturi. 2. Sa modificam numele la categoria ”Conducerea Serverului” in ”Discord Server Uwc3x” si sa punem link.ul direct catre serverul de discord. Link: https://discord.gg/RHpEPkAR 3. Numele la categorii sa fie scris cu Times New Roman si cu descrieri. De exemplu daca se poate ca forumul sa arate asa: Discord Server Uwc3x Anunturi Aici puteti gasi Regulamentul, Echipa Uwc3x, Tutoriale Uwc3x si Anunturi Importante legate de server. Donatii / Voturi Aici este locul unde poti sa achizitionezi un serviciu sau sa ajuti serverul cu un vot. Cereri Accese Vrei sa faci parte din Staff? Aplica o cerere dupa MODEL. Cereri Unban Ai luat ban aiurea? Aici este locul unde poti face dreptat. Reclamatii Camera de judecata a jucatorilor si a adminilor. Discutii Libere / Jocuri Forumistice Aici este locul unde poti vorbi despre orice in timp de te relaxezi. Multumesc frumos,o zi frumoasa in continuare. Editat 17 ore în urmă de ionescuemil Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat 14 ore în urmă Administrator Postat 14 ore în urmă Acum 2 ore, ionescuemil a spus: Buna ziua. Va rog frumos putem sa facem cateva schimbari ? 1. Daca se poate sa stergeti categoria Staff Server, mi.am dat seama ca nu este foarte necesara si incarca pagina forumului degeaba, o sa fac un topic in sectiunea anunturi. 2. Sa modificam numele la categoria ”Conducerea Serverului” in ”Discord Server Uwc3x” si sa punem link.ul direct catre serverul de discord. Link: https://discord.gg/RHpEPkAR 3. Numele la categorii sa fie scris cu Times New Roman si cu descrieri. De exemplu daca se poate ca forumul sa arate asa: Discord Server Uwc3x Anunturi Aici puteti gasi Regulamentul, Echipa Uwc3x, Tutoriale Uwc3x si Anunturi Importante legate de server. Donatii / Voturi Aici este locul unde poti sa achizitionezi un serviciu sau sa ajuti serverul cu un vot. Cereri Accese Vrei sa faci parte din Staff? Aplica o cerere dupa MODEL. Cereri Unban Ai luat ban aiurea? Aici este locul unde poti face dreptat. Reclamatii Camera de judecata a jucatorilor si a adminilor. Discutii Libere / Jocuri Forumistice Aici este locul unde poti vorbi despre orice in timp de te relaxezi. Multumesc frumos,o zi frumoasa in continuare. Categoria Staff Server a fost stearsa Categoria ''Conducerea Serverului” a fost denumita in ''Discord Server Uwc3x' si pus redirect catre discord Numele la categorii nu pot fi scrise cu Times New Roman (este standart titlul categorilor), dar descrierile au fost modificate dupa cum ai dorit. Daca am ratat ceva, imi cer scuze, pentru orice alta problema, te rog sa lasi reply aici 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.