Itachi @ LCS Postat Decembrie 31, 2024 Postat Decembrie 31, 2024 (editat) Nume : _itachi_ Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propunerea mea este, sa adaugati in descriere moderatorii la sectiunile care modereaza. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : sa sti cine modereaza o anumita sectiune si daca ai difcultati sau nu intelegi ceva poti da direct DM la un moderator Editat Decembrie 31, 2024 de _itachi_
Administrator Alex06 @ LCS Postat Decembrie 31, 2024 Administrator Postat Decembrie 31, 2024 Acum 26 minute, _itachi_ a spus: Nume : _itachi_ Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Propunerea mea este, sa adaugati in descriere moderatorii la sectiunile care modereaza. Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : sa sti cine modereaza o anumita sectiune si daca ai difcultati sau nu intelegi ceva poti da direct DM la un moderator Salutare! Dupa parerea mea nu are rost sa mai tin aceasta propunere deschisa deoarece poti vedea aici --> CLICK atributiile fiecarui membru din Staff, pe langa asta, cand intri la o sectiune anume, vei vedea jos cine are acces la sectiunea respectiva. --> Propunere respinsa & ! 1
Postări Recomandate