Biro Marian Postat Decembrie 27, 2024 Postat Decembrie 27, 2024 Model cerere admin: Numele tau real: Biro Marian Numele de pe CS: impuls4muzik Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:57445506" Câți ani ai?: 29 Intri pe teamspeak3 ? Rar Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Am avut admin per alte servere in trecut ,nu imi aduc aminte bine serverele, joc CS de cand aveam 12 ani... ocasional , mai ales iarna Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Pentru intretinerea Serverului, pentru ca imi place Cu ce poti ajuta Serverul?: Depinde de ce e nevoie, sigur cu a avea playeri cat mai curati Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: da, Verde Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ? inca nu , o sa intru in curand
LiVE BaLaNn Postat Decembrie 28, 2024 Postat Decembrie 28, 2024 Daca nu intri team speak 3 constant ...din partea mea ai NU
Biro Marian Postat Decembrie 28, 2024 Autor Postat Decembrie 28, 2024 Dacă chiar e necesar ,nu e o problema,pot sta
Kobra Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 Sa te vedem pe whatsapp si teamspeak si dupa ne putem decide
LiVE BaLaNn Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 te astept pe team speak 3 ca sa vorbim despre admin tc
Postări Recomandate