ADMIN
27 topics in this forum
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 64 views
CERINȚE: - să folositi Teamspeak3 pe toata durata jocului -> ts.leaguecs.ro canal IASI.LEAGUECS.RO - să nu aveți admin pe alt server clasic - să folositi NextClient pe toata durata detinerii gradului , despre NextClient cititi -> aici - seriozitate, maturitate și un comportament civilizat pe server/forum/teamspeak - un limbaj exemplar pe server. Să nu fi primit ban pentru limbaj sau gag-uri repetate - respectarea regulamentului - să aveți petrecute minim 20 de ore pe server în momentul postării cererii [!] Faceți cerere doar dacă îndepliniți condițiile cerute mai sus! [!] Dacă nu îndepliniți condițiile, dar doriți g…
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 108 views
Numele tau real: Robert Numele de pe CS: RobertZzN Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" : STEAM_0:0:551189716 Câți ani ai?: 19 ani Intri pe teamspeak3 ?: Desigur. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 70% / 8-9 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Imi place serverul si doresc sa ajut la dezvoltarea acestuia. Cu ce poti ajuta Serverul?: Cu activitate, idei/imbunatatiri, etc. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Probabil 505 Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ?: Da
-
-
-
- Manager Server
- 1 reply
- 107 views
Numele tau real: Robert Numele de pe CS: RobertZzN Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" : STEAM_0:0:551189716 Câți ani ai?: 19 ani Intri pe teamspeak3 ?: Doar daca e nevoie. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 70% / 8-9 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Doresc sa fac parte din staff si sa ajut serverul cu activitate. Cu ce poti ajuta Serverul?: Cu activitate, idei, imbunatatiri, etc. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Probabil 505 Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ?: Da
-
-
cerere slot
by NMe-
- Manager Server
- 1 reply
- 86 views
Numele tau real: Radu Numele de pe CS: NMe Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" STEAM_0:1:167946323 Câți ani ai?: 33 Intri pe teamspeak3 ? Da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: +15 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: slot daca se poate, in caz de e full server-ul Cu ce poti ajuta Serverul?: NA Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: bun simt Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ? Nu inca Multam
-
-
- 2 replies
- 119 views
Numele tau real: Sabin Numele de pe CS: Muzicuta# Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:79032722" Câți ani ai?: 25 Intri pe teamspeak3 ? : Nu Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Da , cam de pe la vreo 15-16 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?:Pai vreau doar slot Cu ce poti ajuta Serverul?: Cu ore jucate ?:O poate, momentan nu am cu ce decat cu prezenta si cu votul Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Probabil 190 Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ? nup
-
-
- Manager Server
- 4 replies
- 198 views
Model cerere admin: Numele tau real: Biro Marian Numele de pe CS: impuls4muzik Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:57445506" Câți ani ai?: 29 Intri pe teamspeak3 ? Rar Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Am avut admin per alte servere in trecut ,nu imi aduc aminte bine serverele, joc CS de cand aveam 12 ani... ocasional , mai ales iarna Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Pentru intretinerea Serverului, pentru ca imi place Cu ce poti ajuta Serverul?: Depinde de ce e nevoie, sigur cu a avea playeri cat mai curati Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: da, V…
-
-
- 1 reply
- 134 views
Numele tau real:Claudiu Numele de pe CS:Jacks Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:0:599292882" Câți ani ai?:27 Intri pe teamspeak3 ?da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).:100% Care este motivul pentru care aplici ca si admin?:de a ajuta Cu ce poti ajuta Serverul?:financiar Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:veti raspunde cu Albastru Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ?da
-
Cerere Slot
by HaMeY-
- Manager Server
- 2 replies
- 174 views
Numele tau real: Madalin Numele de pe CS: HaMeY Steam(on/off) : STEAM_0:0:33897984 Câți ani ai?: 32 Intri pe teamspeak3 ? Nu Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Cred ca sunt 20 de ani , dar cu pauze... Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Doresc Slot Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Verde Ai intrat in grupul de whatsapp (click) ? Da Multumesc, o zi buna !
-
-
-
- Manager Server
- 6 replies
- 248 views
Numele tau real: Mihai Numele de pe CS: Lu^Mi Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" : STEAM_0:0:204952993 Câți ani ai?: 26 Intri team speak 3 ? Desigur Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Ca Valver de la 11-12 ani si pe steam nu mai am idee de cand. Experienta am capatat in decursul acestor ani de pe alte servere dar nu pot sa aproximez cat. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: In principiu la identificarea codatilor la buton Cu Ce poti ajuta Serverul?: Dau in ghioc si citesc in zat. Dar mai sigur cu mentinerea gameplay-ului decent fata de jucatori cu vedere la injurii aduse de …
-
-
Cerere Admin
by HJKL- 1 reply
- 189 views
Numele tau real: Ionut .Numele de pe CS: HJKL Steam(on/off) OFF daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" Câți ani ai?:24 Intri team speak 3 ? DA Experienta ca si admin 4 , 5 ani (Si de cand joci counter-strike) de pe la 13 ani (10ani).: Care este motivul pentru care aplici ca si admin? Îmi place serverul si vreau sa ajut la buna desfășurare plus ca dimineata nu sunt admini on și atunci întru cel mai mult : Cu Ce poti ajuta Serverul? Cu tot cea ce îmi sta in putință, de la buna desfasurare a jocului , pacea si respectul intre jucatori si multe altele : Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:am citit, Verde
-
- 1 reply
- 117 views
Numele tau real: George Numele de pe CS: casapel Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" off Câți ani ai?: 28 Intri team speak 3 ? La nevoie ,da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: am destula , de 12 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: sa ajut serverul Cu Ce poti ajuta Serverul?: se stie ... Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: verde
-
- 1 reply
- 157 views
Numele tau real:Iulian Numele de pe CS:f.b.i. Steam(on/off) STEAM_0:0:243726369 Câți ani ai?:40 Intri team speak 3 ?da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: da vreo 5 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?:Sa ajut sv si sa fac parte din staff Cu Ce poti ajuta Serverul?:Pot admina si financiar. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:VERDE
-
- 1 reply
- 160 views
Your real name: Edgar Name on CS: GameChanger Steam (on) : STEAM_0:1:51083097 How old are you?: 27 Your objective?: to ban obvious cheaters (such as zzzzzz), slay afk when they are last alive, and are T. You will join to team speak 3? I can try, but can't promise every time. Experience as an admin (And since when you play counter-strike).: long time ago I was admin, but I haven't played for a while now. What is the reason for applying as an admin?: Someone told me to ^^ What can you do to help the Server?: Did a proposal post (nice update btw!), watch out to fairplay, change team to loosing team Have you read our rules? (Ke…
-
- 1 reply
- 142 views
Numele tau real: B. Marius Numele de pe CS: Marius. Steam(on/off) On Câți ani ai?: 28 Intri team speak 3 ? sigur, cand imi permite timpul. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: da, îmi mămâncă nervii acest joc de prin 2009...🙈 Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: intenția de a ajuta grupul, poate uneori un vot pentru schimbarea hărților...chestii elementare. Cu Ce poti ajuta Serverul?: pot fi activ și noaptea uneori.. Ai citit regulamentul nostru? Da (Cuvant cheie).: verde
-
- 1 reply
- 206 views
Model cerere admin: Numele tau real: Padurean Tiberiu Numele de pe CS: tyba^ Steam(on/off) off, dar in curand voi avea si steam, am revenit dupa multi ani inapoi la jocul copilariei mele Câți ani ai?: 28 Intri team speak 3 ? nu am, dar daca e nevoie imi fac Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: de pe la 14 ani am jucat mai serios, am avut si serverul meu impreuna cu un baiat, cativa ani am jucat destul de mult( cam mereu am fost admin pe unde jucam) apoi usor a trebuit sa ma las, sa dau de viata reala:)) Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: poate pot ajuta cu unele idei, sa mai schimb putin jocul cu noi har…
-
- 1 reply
- 154 views
Numele tau real: Dinu Gabriel Numele de pe CS: SkaTe Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" off in curand on. Câți ani ai?: 25 Intri team speak 3 ? Daca este cazul, da. De obicei folosesc discord. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: joc de circa 9 ani, cu mici pauze. Ca si experienta, am fost admin pe multe servere renumite , accept orice test daca este nevoie. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Prea multi codati si unii , nu fac nimic in privinta asta. Cu Ce poti ajuta Serverul?: Activitate de noapte/zi implicare Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Verde cum pl…
-
- 1 reply
- 154 views
Model cerere admin: Numele tau real: Alex Numele de pe CS: praFFFF Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" :---- "praFFFF" 1 STEAM_0:1:30338143 Câți ani ai?: 31 Intri team speak 3 ? nu pot am copii prin casa...ba dorm ba tipa etc:))) Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: foarte buna Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: sunt momente cand sv este fara admin on...si as vrea sa ajut plus ca imi place sv Cu Ce poti ajuta Serverul?: cu orice este nevoie Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: verde
-
- 2 replies
- 235 views
Numele tau real:Daniel Numele de pe CS: OneGlont Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" Câți ani ai?:21 Intri team speak 3 ?DA Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).:Am 2-3 ani lejeri Care este motivul pentru care aplici ca si admin?:Vreau sa fie mereu ordine-respect-fara codatii Cu Ce poti ajuta Serverul?:donatii in ziua de salariu 10$ pe luna Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).:Verde
-
- 1 reply
- 192 views
Numele tau real: Elena Numele de pe CS: Elenaa Steam: nu am. Câți ani ai?: 18 Intri team speak 3 ?: am discord Experienta ca si admin.: da. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: doresc slot și tag dacă se poate, tag-ul să fie goddess. ❤️ Cu Ce poti ajuta Serverul?: activitate Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: verde
-
- 1 reply
- 182 views
Numele tau real: Mihai Numele de pe CS: cunquGOGLIKO Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:0:526729085" Câți ani ai?: 27 Intri team speak 3 ? Da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Foarte buna! Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Vreau sa ajut cat mai mult, sa ferim serverul de codatii sa oferim un joc placut si distractiv jucatorilor si sa creem o familie din accest server Cu Ce poti ajuta Serverul?: Da pot ajuta. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: Albastru?
-
- 1 reply
- 177 views
Your real name: Sanju Name on CS: PK@Bahubali Steam (on/off) if you have put like this "STEAM_0:1:109308000" : on STEAM_0:0:650616741 How old are you?: 22 Your objective?: TO KEEP SERVER FREE OF HACKERS You will join to team speak 3? YES I AM IN Experience as an admin (And since when you play counter-strike).: 4 YEARS What is the reason for applying as an admin?: I LIKE TO PLAY AS AN ADMIN IT GIVE ME CONFIDENCE TO PLAY AND KEEP THE SERVER FRIENDLY ))) What can you do to help the Server?: ALLOW MORE PLAYERS AND FRIENDS TO LIKE AND FOLLOW Have you read our rules? (K…
-
- 1 reply
- 182 views
Numele tau real: Alecsa Cosmin Numele de pe CS: 薄荷公司 Tank ! ❤️ Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" : STEAM_0:0:151306547 Câți ani ai?: 24 Intri team speak 3 ? : Da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 10-15 ani... Care este motivul pentru care aplici ca si slot? : Sa ma joc linistit pe svr. Cu Ce poti ajuta Serverul?: Habar n am Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: VERDE
-
- 2 replies
- 180 views
Numele tau real: Marius Numele de pe CS: solow | MARUSKY Steam(on/off) daca aveti on puneti asa "STEAM_0:1:109308000" : STEAM_0:1:417975743 Câți ani ai?: 25 Intri team speak 3 ?: Da Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).:adminat ~10 ani, jucat de vreo 12-13 Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Am vazut că sunt destui de intră cu cheaturi, injură.... e nevoie de admini Cu Ce poti ajuta Serverul?: Pot asigura bunăstarea serverului, pentru un joc cât mai competitiv al jucătorilor Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: VERDE
-
- 1 reply
- 135 views
Your real name: Faris Name on CS: risfaa Steam (on/off) if you have put like this "STEAM_0:1:109308000" : Steam(on) "STEAM_0:1:628211362" How old are you?: 17 Your objective?: I have been playing on the server for a long time and my wish is to help the server. You will join to team speak 3? Yes Experience as an admin (And since when you play counter-strike).: I have experience, I have been playing since 2017 What is the reason for applying as an admin?: To help the server in unwanted cases What can you do to help the Server?: They can help make the game better or ban cheaters and unwanted players Have you read our rules? (Key …
-
- 5 replies
- 303 views
Numele tau real: Flore Numele de pe CS: afgaN_ Steam(on/off) : STEAM_0:1:544431359 Câți ani ai?: 24 Intri team speak 3 ? : Da, o sa intru l-am instalat ieri 😂 cred ca nu l-am mai folosit de 6-7 ani 😂😁 Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Am experienta ca si admin, si de cand joc cs pfff nu stiu sa zic.. de mic ca orice copil pe vremea aia 12-13 ani 😂dar m-am mai lasat ..iara m-am apucat si tot asa :)) Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Vreau sa fac si eu parte din staff-u asta frumos si sa avem grija de sv, ca e prea misto Cu Ce poti ajuta Serverul?: Cu ce pot si eu 😁 Ai citit regulamentul nos…