Abdenather Postat Marți la 21:05 Postat Marți la 21:05 Numele dvs: Abdenather Numele adminului reclamat: Bibi and Leoo Data si ora: 24.12.2024 Motiv reclamatie: ban dat aiurea Dovada (Print la consola sau demo) : https://files.fm/u/qthvj3azdj (am intrat de pe 3 conturi pentru a le da scan wg. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3000567 Salut. Din nou banat degeaba, din cauza unui admin incompetent. leoo din oftica, nu stiu de ce, mi-a cerut wg din senin, primele dati nu am vrut sa ii dai ca am zis ca iar cer astia la misto ca nu au ce sa faca si sa ma bage in seama. Acum cateva zile, am discutat si cu HuGo, Leoo da slap si slay degeaba, adica mie. un player era predator si murise in runda respectiva si imi da slap sa plantez bomba... cand e runda de predator NU POTI SA PLANTEZI BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!! Dovada : https://files.fm/u/saqfup4xrw Astazi, dupa ce te-ai bagat cu mine in seama bibi, ti-am zis " hai ca iti trimit wg sa o sugi putin asa" Avand in vedere limbajul meu, trebuia sa imi dai gag, nu ban permanent. am prins intr-o zi cand ai vorbit si tu urat ca admin, atasez aici : https://files.fm/u/6heh9ezmhw adica cum vine asta ? tu ai voie sa vorbesti urat si nu se intampla nimic si mie imi dai ban ? Si tu leoo, incetati drq ca cica fac strafe. mi-am dat fps mai mic ca sa nu mai fac strafe si voi spuneti ca fac strafe? :)) sunteti 2 admini efectiv penibili.
Leoo Postat Marți la 21:13 Postat Marți la 21:13 Your language was very offensive, im sorry to say, its the second time giving you chance
Leoo Postat Marți la 21:19 Postat Marți la 21:19 folosești 3-4 steam id folosind hack, îți interzicem, încă intri pe server, spui cuvinte urâte, spui cuvinte urâte jucătorilor. Îmi pare rău că nu vă mai permitem să intrați pe server
Abdenather Postat Marți la 21:20 Autor Postat Marți la 21:20 (editat) Chiar acum, Leoo a spus: folosești 3-4 steam id folosind hack, îți interzicem, încă intri pe server, spui cuvinte urâte, spui cuvinte urâte jucătorilor. Îmi pare rău că nu vă mai permitem să intrați pe server nu folosesc niciun hack. termina cu prostiile, ca deja dai impresia ca tu esti o prostie. si ce treaba are cate steamid-uri folosesc? pot sa folosesc si 20, daca am multe inseamna ca am hack ? :)) vai de tine Eu spun cuvinte urate jucatorilor ? Si asta ce mai e ? https://files.fm/u/6heh9ezmhw sau asta nu conteaza pentru voi ? Editat Marți la 21:22 de Abdenather
Bibi Postat Marți la 22:00 Postat Marți la 22:00 Singura chestie pe care mi o poti face este minet .. dacă tot ai adus vorba de acest cuvânt mi-a făcut plăcere sa te întâlnesc pe sv asta dar ai dat dovada de prostie mare , nu stiu daca pe alte sv se mai întâmpla ca un admin sa joace cu coduri sa ii se dea ban si după sa fie lăsat sa joace
Abdenather Postat Marți la 22:03 Autor Postat Marți la 22:03 (editat) ba, eu nu am jucat cu cod pe acest sv! Intr-adevar, greseala mea a fost ca m-am luat dupa unu cu un program exploarer, am mai tot explicat. Puteam frumos sa incerc sa vad daca chiar merge pe alt sv dar am gresit incercand pe acest sv, in rest nu am jucat cu hack. terminati cu prostiile astea. Când am întrat cu hack a fost doar atunci când mi s-a făcut demo. Și acum o sa spuneți voi ca wg u e curat din alte motive... vezi dacă dai ban aiurea și nu aștepți sa dau wg? Am întrat de pe 3 conturi sa va dau wg u, cum am întrat pe sv ma pusesem spec dar tu ești degeaba și dai ban Pe viitor, aveți obligația fiecare admin sa răspundă la playeri pe ce motiv se fac unele comenzi, nu doar asa ca asa credeți unii din voi sau ca asa vreți. De exemplu când ceri un wg și te întreabă playerul pe ce motiv ceri wg, la fel cum e obligat playerul sa îți dea wg, la fel aveți și voi o obligație fata de player. Nu îl luați ca " asa zic eu, ca asa vreau" La fel și acum. Tu efectiv mi-ai dat ban fix degeaba. Dacă Leoo mi-a cerut wg și nu am vrut sa ii dau prima oara nu te bagi peste el, ca e admin mai mare, parca asa era ''Nu ne băgăm peste un alt admin mai mare" Puteai simplu sa dai gag pt limbaj și dădeam wg u în chatul de admini și nu se mai ajungea la atâtea. Îmi vorbești tu mie de prostie, ... nu dau nume, dar mulți nu prea gândiți înainte de a face ceva. Pentru limbaj prima oara se da gag, iar dacă se continua se da ban o ora, sau nu se mai respecta regulamentul? Tu crezi ca eu stau sa dau bani pe vip ca să joc cu coduri? Cata ironie.. Editat Marți la 22:21 de Abdenather
Bibi Postat Marți la 22:24 Postat Marți la 22:24 Ești un player care nu mai are nevoie de gag prima data deja ai prea multe greșeli
Abdenather Postat Marți la 22:25 Autor Postat Marți la 22:25 (editat) Acum 4 minute, Bibi a spus: Ești un player care nu mai are nevoie de gag prima data deja ai prea multe greșeli Nu contează, regulamentul trebuie respectat. Înjur primesc gag, continui ban 2 ore! Este o chestie foarte simpla! Tu nu ai avut niciun drept fiind admin mai mic decât Leoo sa te bagi peste el. Dacă el mi-a cerut wg și nu voiam sa ii dau, era alegerea lui dacă îmi da ban sau nu pentru no wg. Și ca idee, nu cred ca am zis ceva foarte jignitor pentru a da ban Editat Marți la 22:29 de Abdenather
Abdenather Postat Marți la 22:47 Autor Postat Marți la 22:47 (editat) 1 oră în urmă, Leoo a spus: folosești 3-4 steam id folosind hack, îți interzicem, încă intri pe server, spui cuvinte urâte, spui cuvinte urâte jucătorilor. Îmi pare rău că nu vă mai permitem să intrați pe server Ce ma? Unde vorbesc eu urat cu jucătorii când nici nu bag mai pe nimeni în seama? Voi din ce am văzut căutați tot felul de chestii pentru a fi dat afara, nu va e rușine? Mințiți în halul asta.. Dacă aveți dovezi aratati-le, dar pe cele recente, nu vechi. Eu am venit cu o dovada ca Bibi mai are momente când nu îl interesează cum vorbește cu unii playeri! Editat Marți la 22:49 de Abdenather
Bibi Postat Marți la 23:01 Postat Marți la 23:01 Nu mai caută motive , nu am avut nici un limbaj neadecvat o seara buna
Abdenather Postat Marți la 23:20 Autor Postat Marți la 23:20 (editat) Acum 20 minute, Bibi a spus: Nu mai caută motive , nu am avut nici un limbaj neadecvat o seara buna Voi cautati motive, nu eu. Eu cred, mai mult ca sigur, ca vorbiți între voi " hai sa ne luam de Abdenather și după sa ii dam ban" La fel cum ai spus tu "fututi mineti" asa pot sa zic și eu " o sugi putin" e cam același lucru, dar ești mic sa îți poți da seama de aceste diferențe În seara asta ai greșit foarte mult ca te-ai băgat unde nu era treaba ta. Puteai frumos sa dai gag și aia era, învață să îți folosești adminu ala când și cum trebuie. Editat Marți la 23:22 de Abdenather
Abdenather Postat Marți la 23:29 Autor Postat Marți la 23:29 Dacă eu am scris așteaptă sa dau wg ca se scanează, la ce mai dai ban? Am întrat pe alt cont și la fel am zis "stai sa dau wg" iar ban. Aici se vede greseala ta!
Abdenather Postat Marți la 23:48 Autor Postat Marți la 23:48 (editat) Ca sa fie totul lămurit, am dat wg și sunt curat. Cat despre ceea ce spune leoo de limbaj cu playerii, sa arate aici dovezi dacă chiar asa este! Și strafe nu fac, mi-am dat fps la 250-300 sa îmi fie ok sa ma pot juca pe steam. Voi aveți impresia ca fac fiindcă ma învârt la fel cum va învârtiți și voi. Eu ca să îmi iau viteza prin strafe, trebuie sa dau mult cu mouse-ul stanga-dreapta, ceea ce nu fac! Înțeleg ca habar nu aveți cum se fac strafele și cat de greu e, de aia și va explic ca nu fac. Bibi, pentru limbaj trebuia sa dai gag, simplu! Vezi, de la o acțiune greșită se ajunge la multe. De aia trebuie sa înveți sa îți folosești cum trebuie accesul. dacă și tu vrei sa ți se vorbească cu respect fiind admin, vorbește și tu normal pe server cu playerii. Editat Marți la 23:50 de Abdenather
Bibi Postat Miercuri la 03:16 Postat Miercuri la 03:16 Nu ai tu treaba cum vb cu cu alt player dacă el nu a făcut reclamație , dacă îl înjuram dacă ii ziceam sa o sugă meritam remove nu ma cobor la mentalitatea ta de copil , renunța sa mai incerci ai încercat te au acceptat oameni ăștia din prostia lor dar ești acelasi om pe care îl știm de joasa speța Acum 3 ore, Abdenather a spus: Voi cautati motive, nu eu. Eu cred, mai mult ca sigur, ca vorbiți între voi " hai sa ne luam de Abdenather și după sa ii dam ban" La fel cum ai spus tu "fututi mineti" asa pot sa zic și eu " o sugi putin" e cam același lucru, dar ești mic sa îți poți da seama de aceste diferențe În seara asta ai greșit foarte mult ca te-ai băgat unde nu era treaba ta. Puteai frumos sa dai gag și aia era, învață să îți folosești adminu ala când și cum trebuie.
Abdenather Postat Miercuri la 06:54 Autor Postat Miercuri la 06:54 Acum 3 ore, Bibi a spus: Nu ai tu treaba cum vb cu cu alt player dacă el nu a făcut reclamație , dacă îl înjuram dacă ii ziceam sa o sugă meritam remove nu ma cobor la mentalitatea ta de copil , renunța sa mai incerci ai încercat te au acceptat oameni ăștia din prostia lor dar ești acelasi om pe care îl știm de joasa speța .... nu mai am cuvinte. Pai cum sa facă ma reclamație estita? Ala e vai de el. Nu știe multe. Nu contează, și eu dacă îți zic în conversație "fututi ceapa ta" mie îmi dai gag, ca zici ca jignesc. Dar ti-am zis, ești mic ca persoana sa îți dai seama de diferențe. Tu greșești mult ca te bagi unde nu e treaba ta. Repet, pt ce am zis aseară meritam maxim gag, atât. Și nu, Mihai și HuGo nu m-au acceptat din prostia lor.. M-au acceptat fiindcă le-am zis așa-numite chestii ca nu le mai fac, și chiar nu le mai fac. Dar cum am reapărut pe server tu, silent și Furia ați avut probleme la mansardă și nu m-ati lăsat în pace sa ma joc liniștit și v-ati cautat-o sa fiți înjurați pe buna dreptate. Probleme încep sa apară când va plictisiți și spuneți "hai sa ne luam de Abde, sa primească ban" Repet iar, eu nu am făcut nimic greșit pentru a primi ban. Dacă Leoo a hotărât sa îmi ceara wg și nu am vrut sa ii dau din prima nu înseamnă că nu vreau sa ii dau. După câteva mutări la spec de către admin, m-am mutat eu la spec pentru a da test wg. Nu e treaba ta sa te bagi peste Leoo și sa îmi zici tu mie sa dau wg, leoo hotărăște ce și cum. Dacă tu vezi ca eu am întrat de pe încă 2 conturi și fix cum am întrat pe sv m-am băgat direct spec și am scris pe chatul adminilor " ai răbdare sa dau wg" La ce dreacu mai dai ban ma? Uite aici ai mentalitatea de copil! Pana și anonimus a spus " Nu îl mai banați" Tu nu mai încerca să te acoperi ca nu ai nici măcar un pic de dreptate.
HuGo Postat Miercuri la 07:51 Postat Miercuri la 07:51 Ferească Dumnezeu ,aici nu este chat ,m am repetat de n ori cu chestia asta , faci reclamația după aștepți răspuns și atât, fără alte comentarii inutile .t/c 1
Postări Recomandate