pcm - Postat Decembrie 21, 2024 Postat Decembrie 21, 2024 Southampton a anunțat numirea antrenorului croat Ivan Juric (49 de ani), fostul tehnician al Romei semnând un contract inițial de 18 luni cu clubul din Premier League. Juric și-a petrecut întreaga carieră în Italia până în prezent și a impresionat suficient în cei trei ani petrecuți la Torino pentru a i se oferi postul la Roma la începutul acestui sezon, dar a fost demis după doar două luni în urma unei serii de rezultate slabe. Asta nu a descurajat-o pe Southampton pentru a-i oferi o șansă. Juric îl înlocuiește pe Russell Martin, care a condus clubul la doar o victorie în primele 16 etape ale sezonului. "Sunt foarte mulțumit. Cred că este o provocare foarte mare, dar sunt foarte optimist pentru că am văzut o echipă care poate face mai mult", a spus Juric. "Este important să fim imediat conectați cu fanii. Vreau o echipă agresivă și cred că fanilor lui Southampton le va plăcea asta." Martin a fost adesea criticat pentru că a jucat ceea ce unii au considerat a fi un stil naiv de fotbal ofensiv sortit eșecului pentru o echipă de calitatea lui Southampton. Juric este dornic ca echipa să rămână agresivă, dar spune că trebuie să-și schimbe mentalitatea înainte. "Vreau să fim mai agresivi, să presăm mult mai mult și trebuie să ne schimbăm rapid mentalitatea, pentru că aceasta este ideea mea de fotbal", a declarat el. Sursa
Postări Recomandate