bLaZe. Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Formația dirijată de Valentin Suciu a primit vizita echipei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău vineri seară, în etapa cu numărul 21 a SuperLigii României. Sepsi OSK și ”U” Cluj au împărțit, la capătul celor 90 de minute, punctele. Ce a avut de zis Valentin Suciu după punctul ”smuls” cu ”U” Cluj Valentin Suciu a evidențiat faptul că elevii săi au obținut un rezultat bun, având în vedere faptul că Sepsi OSK a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 5, după ce Florin Ștefan a fost eliminat. ”Este un rezultat bun pentru noi, mai ales că am jucat un meci întreg în 10. Sunt mulțumit, jucătorii au făcut un efort fizic extraordinar. Fizic mai reziști, însă mental poți ceda. Au avut caracter, la meciul acesta s-a văzut spiritul. Ne-am fi dorit mai mult, poziția unde ne clasăm este una buna. Trebuie să recunoaștem, putea fi alta situația. Băieții au demonstrat încă o dată că pot face rezultate extraordinare. Orice jucător care pleacă, am vorbit cu ei, pe o parte mă bucur, pe o altă parte sunt trist. Dacă pleacă un jucător care a avut un aport important pentru noi plâng cu un ochi, iar cu celălalt râd, pentru că sigur merge la mai bine. La fiecare jucător le doresc tot binele. Știu la cine faceți referire că va pleca. Eu vreau însă cine primește tricoul de 100 de partide să-l primească și pe cel de 200”, a spus Valentin Suciu. Sursa Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.