Sari la conținut

Postări Recomandate

• Moderators
Postat

CFR Cluj s-a încurcat pe terenul Unirii Slobozia și a remizat, scor 1-1, în etapa a 20-a din SuperLigă

Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul ardelenilor, l-a acuzat pe arbitrul Ionuț Coza că le-a acordat ușor penalty ialomițenilor (în minutul 31, la un henț al lui Leo Bolgado) și că nu i-a oferit echipei sale mai multe lovituri de pedeapsă. 

Mai mult, la finalul partidei disputate pe stadionul Clinceni, ”Bursucul” a ținut să o ”înțepe” și pe rivala FCSB (după ce a făcut aluzie la un penalty pe care l-au primit ”roș-albaștrii” în meciul cu Unirea Slobozia jucat pe același gazon). 

PTIzY2NmMzdjY2RlNzdkMGM1ZDAzOGMwY2YxZjc1

Dan Petrescu: ”Unii au primit penalty-uri ușoare aici”

După ce, în opinia sa, echipa sa nu a beneficiat de trei penalty-uri clare în meciul cu Unirea Slobozia, Dan Petrescu a subliniat faptul că mai multe echipe care au evoluat la Clinceni au primit lovituri de la 11 metri foarte ușor. 

Cel mai probabil, ”Bursucul” s-a referit la penalty-ul pe care FCSB l-a primit în remiza cu Slobozia (2-2) din etapa secundă a acestui sezon de SuperLiga (când Olaru a fost faultat în afara careului de Antoche, iar arbitrii au acordat penalty pentru ”roș-albaștrii”). 

”Ne-am dat seama că va fi un meci foarte greu, sunt în formă, unii au primit penalty-uri ușoare aici, noi am avut vreo trei, dar am primit doar unul”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă. 

Clasamentul SuperLigii

c2g9YjVjYjk1MjczNmNhOGJjNWI3MGRkYmEyOGYw

SURSA: digisport.ro

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate