Moderators KING | ROBERT Postat Decembrie 15 Moderators Postat Decembrie 15 Gigi Becali (66 de ani) a avut un discurs dur după Farul - FCSB 1-1. Omul de afaceri i-a criticat pe Risto Radunovic, pentru că a ratat penalty-ul, Florin Tănase și Daniel Bîrligea. Nici antrenorii nu au ”scăpat”, pentru că nu au ascultat indicațiile pe care le-au primit la pauză. Gigi Becali, discurs dur după Farul - FCSB 1-1 ”Radunovic e mare curajos el. Am spus acum șase luni să nu mai bată în viața lui. Ce să țină el cont? Oamenii sunt calificați în Europa și nu mai ține nimeni cont. Ce să mai alerge el, Bîrligea? Dacă joacă așa, nu dă nimeni nici 100.000 pe el. Tănase, călcâie, a jucat la mișto. Am vrut să-l scot în minutul 20 pe Tănase, dar mi-a zis Meme că nu. Și pe Bîrligea am vrut să-l scot în minutul 20, pe amândoi am vrut să-i scot. La pauză le-am zis să joace Miculescu atacant, Baeten, în dreapta. N-au ținut cont. L-au băgat pe Phelipe vârf, că ei sunt mari antrenori și nu țin cont de ce zice Becali”, a declarat Gigi Becali, la GSP Live. Clasamentul din SuperLigă, după Farul - FCSB 1-1 SURSA: digisport.ro
Postări Recomandate