Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat

Jmg9NjM2Jmhhc2g9NTljMTY5OTM0NTg3MGFmMGU1

Rangers a fost învinsă de Celtic în finala Cupei Ligii Scoției. După 3-3 în cele 120 de minute, echipa ”alb-verde” a reușit să câștige trofeul la loviturile de departajare, scor 5-4.

Philippe Clement: ”A fost o situație de penalty”

În finalul timpului regulamentar, la scorul de 3-3, cehul Vaclav Cerny a fost faultat pe linia careului, dar centralul partidei a acordat doar lovitură liberă. 

Acest lucru l-a nemulțumit pe Philippe Clement, care la finalul jocului a avut un mesaj dur. 

A fost o situație de penalty la Cerny. Deci, este bizar că arbitrul nu a fost măcar rugat să meargă la monitorul VAR, deoarece noi primim doar lovitură liberă. 

Am avut o scurtă discuție despre asta și nu au primit niciun contact de la VAR pentru a viziona faza. Nu a existat nicio comunicare cu privire la această situație.

Acum mă voi concentra pe echipa mea și pe ceea ce trebuie să facem în următoarele săptămâni, în următoarele luni, pentru a deveni din nou mai buni și mai buni”, a spus Clement, potrivit, presei din Scoția.

Ianis Hagi poate să fie mândru de prestația sa

La scurt timp după finalul meciului, cei de la Rangers Review au vorbit la superlativ despre evoluția ”Prințului”, chiar dacă acesta a evoluat în partea stângă a atacului (poziție pe care nu a jucat foarte mult) și nu a marcat. 

A început într-un rol nefamiliar de aripă stângă, dar de multe ori a intrat pentru a ajuta în centru. Nu a fost jocul său normal, dar a ajutat foarte mult și s-a pus în valoare. 

Singurul element slab al prestației de astăzi a fost o succesiune de cornere sub așteptări. A jucat un rol cheie în revenirea lui Rangers din și poate să fie mândru de prestația sa”, au notat scoțienii. 

8 este calificativul pe care Ianis Hagi l-a primit din partea scoțienilor.

DIGISPORT.RO

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate