bLaZe. Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Nume : bLaZe. Vârstă : 22 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru ca doresc sa imi repar greselile negative ale trecutului meu pe aceasta comunitate. Ce sectiune dorești spre moderare? : nu am pretentii, doar ca avand in vedere activitatea mea la multimedia, stiri si jocuri online, as vrea sa alegeti voi una dintre acestea. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : activitate si posturi. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : nu am avut o activitate asa mare, dar nu cred ca e o problema, avand in vedere ca am avut o activitate foarte buna cand am fost ultima data in staff. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: da. Ești recomandat de cineva din comunitate? : @dRama t i c a Alte precizări : imi pare rau pentru ca nu am fost om. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : posibil. 1
Administrator devylinn @ LCS Postat Decembrie 10 Administrator Postat Decembrie 10 Ultima sansa sa iti fie acordata, daca mai faci ca data trecuta sa primesti remove permanent. Pro Asteptam si parerea colegilor 1 1
Global-Moderators dRama t i c a Postat Decembrie 10 Global-Moderators Postat Decembrie 10 Pro. Sper să îți faci treaba, să fii mai înțelegător și să respecți pe toată lumea. Dacă faci vreo mișcare greșită, ai pus-o.. Ca ne am băgat pentru tine. @devylinn @ LCS. 2 1
Fondator John @ Anormalii Postat Decembrie 10 Fondator Postat Decembrie 10 Salut. Ni s-a adus la cunostinta faptul ca vrei sa revii , ca esti dispus sa te incadrezi in regulamentele LeagueCs. " De ce dorești să aplici pentru acest grad? : pentru ca doresc sa imi repar greselile negative ale trecutului meu pe aceasta comunitate. " - Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Oricine poate primi o noua sansa , dar cel mai important e sa stii sa profiti de ea. Suntem o comunitate de oameni care stim sa ne respectam . Sfaturile bune si gratuite sunt extrem de rare . Tine cont , te rog , de aspectele astea pe viitor . Pro si din partea mea . Succes ! 1 1 1
Luxie Postat Decembrie 10 Postat Decembrie 10 Hello, Colegii mei au spus deja ce era nevoie. Sper ca realizezi ca asta e singura sansa pe care o sa o mai primesti. Bafta si spor la postat. PRO si de la mine. 1 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Decembrie 10 Administrator Postat Decembrie 10 Acum 50 minute, devylinn @ LCS a spus: Ultima sansa sa iti fie acordata, daca mai faci ca data trecuta sa primesti remove permanent. Pro Asteptam si parerea colegilor Idem. Pro și de la mn ca să nu zici după că sunt rău. 1 1
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Decembrie 10 Global-Moderators Postat Decembrie 10 Salutare, bLaZe. Țin să îți aduc la cunoștință faptul că decizia/reacția ta în cadrul atribuției pe care ai avut-o de îndeplinit a fost greșită și a demonstrat o lipsă de maturitate profesională, lucru care m-a dezamăgit profund. Situațiile de acest tip necesită seriozitate și un grad mai mare de responsabilitate. Cu toate acestea, aleg să-mi calc pe inimă și să îți mai acord o șansă, fiind convins că fiecare greșeală poate fi o lecție importantă. Sper sincer ca de această dată să dai dovadă de implicare și maturitate. Îți sugerez să reflectezi asupra acestui episod și să te asiguri că vei lua decizii mai bine gândite în viitor. #pro. 1 1
Fondator Ares Postat Decembrie 10 Fondator Postat Decembrie 10 Acum 3 minute, Dexter. @ GOV.RO a spus: Salutare, bLaZe. Țin să îți aduc la cunoștință faptul că decizia/reacția ta în cadrul atribuției pe care ai avut-o de îndeplinit a fost greșită și a demonstrat o lipsă de maturitate profesională, lucru care m-a dezamăgit profund. Situațiile de acest tip necesită seriozitate și un grad mai mare de responsabilitate. Cu toate acestea, aleg să-mi calc pe inimă și să îți mai acord o șansă, fiind convins că fiecare greșeală poate fi o lecție importantă. Sper sincer ca de această dată să dai dovadă de implicare și maturitate. Îți sugerez să reflectezi asupra acestui episod și să te asiguri că vei lua decizii mai bine gândite în viitor. #pro. Sincer , nu am ce raspund, dexter a enumerat foarte bine. În mare am vrut sa-ti dau contra, dar având în vedere rugămintea de la anumiți colegi, iti voi da Pro. PS: în caz de vom avea nereguli, pe viitor, atât tu cât și ceilalți colegi (stiu ei care) vor avea de suferit. 1 1
Administrator RĂDUCU Postat Decembrie 10 Administrator Postat Decembrie 10 Salut, @bLaZe.. Vreau să lămuresc ceva important: corectările pe care le-am făcut în trecut nu au fost niciodată dintr-o intenție negativă sau personală. Scopul meu a fost mereu să mențin un standard ridicat pentru proiectele noastre, iar asta include și colaborările din staff. Țin să precizez că apreciez orice efort de îmbunătățire și cred că ai potențial să aduci valoare echipei LeagueCS. Dacă ești dispus să te adaptezi cerințelor noastre și să contribui într-un mod constructiv, sunt deschis să discutăm despre integrarea ta în staff. Mă așteptam să primesc un mesaj din partea ta pentru tot ce s-a întamplat, dar este ok și așa. Îți stau la dispoziție pentru orice clarificări. Aștept să-mi spui cum vezi și tu lucrurile. Acceptat în probă 7 zile și aștept să-mi trimiți pe ce categorii vrei să te adaug pentru moderare. Toate cele bune, RĂDUCU. 2 2 1
Postări Recomandate