Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Numele dvs: Abdenather

Numele adminului reclamat: Bibi

Data si ora: 09.12.2024=22:36

Motiv reclamatie: banal

Dovada (Print la consola sau demo) : https://files.fm/u/jucdez3w64

Va salut. Prin urmare, acesti admini iar sunt pusi pe mine fara niciun motiv. O sa atasez cateva dovezi pentru a vedea si voi pe ce merit primesc ei injuraturi!

Silent : https://files.fm/u/9wkakeddtk ( in 2 poze s-a facut predator  si s-a bagat spec si m-a omorat cu plasma) (intentionat)

Furia : https://files.fm/u/ux27q6wvd5 ( de 3 ori m-a banat. din ce am inteles el a fost sanctionat)

doar aceste 3 persoane care fac parte din acest "staff" au niste probleme pe care nu le recunosc..

Acum stau eu si va intreb, pe voi fondatorii, este normal asa ceva?

Eu imi vad mereu de ale mele, chiar incerc sa nu ma bag in seama cu aceste persoane fiindca stiu ce s-a intamplat in trecut. Ei si-o cauta si dupa tot eu primesc ban pe nedrept?

Incerc mereu sa nu le raspund  fiindca stiu ca ma provoaca dar pur si simplu e enervant. Intri sa te joci si te deranjeaza niste ratati....

limbajul pe care l-am avut eu fata de ei, a fost unul pe care si-l merita. Daca fiecare isi vede de treaba lui nu sunt injurii din nicio parte.

@ReFleXx@Leaguecstin sa zic ca acel ban de 7 zile nu il merit, repet, daca ei nu se baga in seama cu mine si ma lasa in pace nu exista discutii.

Pentru ca am primit ban, pe "nedrept" eu joc cu steam ON mereu, si am mai multe conturi si am intrat de pe alt cont pentru a ma putea juca. Cel mai corect ar fi sa se ia in considerare ceea ce am zis fiindca eu nu instignez discutii, ei ar trebuii sa isi vada de ale lor si totul va fi bine!

Postat

In primul rând reclamația asta mi-ai făcut o mie ! Aici nu ai făcut reclamație lui silent sau lui furia roșie sa scrii de ei , dacă Staful a considerat ca rămâi Banat 7 zile nu intri tu ca și cum nu s a întâmplat nimic și te joci când a intrat @te-n_cing ai fugit repede sa nu te vadă !!!

cand îți expira cele 7 zile te poti juca liniștit și nu are nimeni nimic cu tine pana trec cele 7 zile de fiecare data care intri ai ban 

Postat

Asta a fost răspunsul dat de @ReFleXx@Leaguecs ,,vei ramane banat 7 zile strict pentru abateri minore repetitive ( limbaj ) vazut de mine si dovezi pe wapp de la admini. ” si ar trebui sa te conformezi răspunsului si sa nu mai faci tam-tam degeaba știind ca ești Banat 7 zile intri de 10 ori intr-o zi de 10 ori iei ban pana vineri 🥰

Postat (editat)

Ba omule, termina. Abaterile sunt din vina voastră, nu a mea. Adică eu dacă va  înjur pe merit primesc ban, iar dacă voi faceți pe panaramele cu mine nu pățiți nimic? Vedeti-va de ale voastre. Eu nu am de ce sa fiu Banat! Punct!  P:S ca tot ai deschis subiectul de whatsapp, ce treaba are? Whatsapp nu face parte din cs. Sau vrei sa pun și eu niște poze de pe whatsapp cum mi-ai vorbit aseară?

whatsapp: https://files.fm/u/ffpryh82wc

Eu cred ca ti-am vorbit cat de cat decent. Sau voi cand aveti un asemenea limbaj pe whatsapp nu conteaza?

Acum 2 zile mi-ai spus pe server ca daca mai folosesc bugul cu plasme voi primi ban, ai o dovada la asa ceva? Te-am intrebat si pe whatsapp si te-ai facut ca ploua. arata-ne o dovada, dar recenta, nu de dinainte sa nu mai intru pe server.

Ba, voi chiar nu intelegeti sa nu mai fiti panaramele ? ce dreacu ma, iar ajungem in acelasi punct in care am fost acum cateva luni ?

inainte sa  revin pe acest server am vorbit cu @HuGosi i-am explicat ca nu vreau sa ma mai implic, sa nu mai vorbesc cu unii din staff din cauza asta, ca iar ajungem la reclamatii din vina voastra. am discutat chiar si cu @te-n_cing si a spus ca ok.

De ce doar voi 3 din acest "staff" aveti ceva cu mine si restu isi vad de ale lor ? vedeti cumva reclamatie pe numele lui kenzor, anonimus, tiganu  sau altii ?

😂. Banul trebuie scos, asa mi se pare cel mai corect.

De la inceput de cand am revenit pe server Silent a inceput sa ma ia la misto si nu l-am bagat in seama, dupa incepe Furia sa ma baneze, acum incepi tu cu prostiile tale...? sunteti disperatii de mine sau ce? ca jur ca nu va inteleg de ce nu ma lasati in pace! Am terminat, nu mai raspund! sa raspunda doar fondatorii!

Editat de Abdenather
Postat
Acum 4 ore, Bibi a spus:

In primul rând reclamația asta mi-ai făcut o mie ! Aici nu ai făcut reclamație lui silent sau lui furia roșie sa scrii de ei , dacă Staful a considerat ca rămâi Banat 7 zile nu intri tu ca și cum nu s a întâmplat nimic și te joci când a intrat @te-n_cing ai fugit repede sa nu te vadă !!!

cand îți expira cele 7 zile te poti juca liniștit și nu are nimeni nimic cu tine pana trec cele 7 zile de fiecare data care intri ai ban 

🤣🤣🤣🤣🤣 nu are nicio treaba asta cu fugitul. Nu ai cum sa îmi spui tu mie de limbaj o data ce voi nu ma lăsați sa ma joc liniștit! E simplu ca bună ziua!

Postat
Chiar acum, Abdenather a spus:

🤣🤣🤣🤣🤣 nu are nicio treaba asta cu fugitul. Nu ai cum sa îmi spui tu mie de limbaj o data ce voi nu ma lăsați sa ma joc liniștit! E simplu ca bună ziua!

Nu contează pentru cine e reclamația asta, vreau sa vadă fondatorii, posibil, ceea ce nu le trimiteți, ca asa sunteți voi "smecheri" și trimiteți doar ce vreți. Sa se vadă din ce cauza s-a ajuns în aceasta situație. Ca nu ma apuc din senin sa va înjur dacă fiecare își vede de ale lui 😘

Postat

Salut,  atâta timp cât un fondator a decis sa ramai Banat 7 zile , adminii doar își fac treaba,  limbajul și conflictul vostru îl rezolvați în privat ,pe server doar ne jucam și vorbim civilizat . T/C

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate