Moderators King Of Underground Postat Decembrie 8 Moderators Postat Decembrie 8 Nume : Marius Vârstă : 25 (din ianuarie) De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru a gestiona si de a ma asigura ca se respecta regulile in cadrul categoriei la care postez (ceea de IT /Tehnologie , ma rog) Ce sectiune dorești spre moderare? : IT Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Subiecte noi (in limita timpului meu) si buna desfasurare a lucrurilor . Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Momentan , deschid topicuri cu scop educativ in materie de programare . Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Desigur , asa functioneaza in orice staff . (ca vorbim comunitate sau realitate) Ești recomandat de cineva din comunitate? : Mi a sugerat Dexter sa aplic ca moderator . Alte precizări : Incerc sa fiu activ , in ciuda programului meu incarcat . Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Incerc . (Sa fie totusi mai spre seara si anuntate cu 2-3 zile.)
Administrator Andt. Postat Decembrie 8 Administrator Postat Decembrie 8 Activitate buna Topicuri frumoase Din partea mea ai un PRO ! 1
Global-Moderators dRama t i c a Postat Decembrie 8 Global-Moderators Postat Decembrie 8 Pro. Am văzut că ești activ pe secțiunea Tehnologia de informație. Mult succes! :). 1
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Decembrie 8 Administrator Postat Decembrie 8 Salutare! Îmi place activitatea ta!! Cu toată inima de la mine ai un mare pentru probă 7 zile. Mult succes! 1
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Decembrie 8 Fondator Postat Decembrie 8 Am aruncat o privire peste tutorialele tale din zona IT și le dau nota 10. Pentru toți cei care vor să învețe câte ceva despre programare, nu pot decât să îi îndemn să se uite la aceste tutoriale. De la mine ai un 1
Administrator devylinn @ LCS Postat Decembrie 8 Administrator Postat Decembrie 8 Cerere acceptată, îmi plac posturile tale, felicitări! Secțiunea IT
Postări Recomandate