Abdenather Postat Decembrie 6 Postat Decembrie 6 Numele dvs: Abdenther Numele adminului reclamat: Furia Rosie Data si ora: 06.12.2024 Motiv reclamatie: "jet " Dovada (Print la consola sau demo) : https://files.fm/u/eyu9uzmkbz tu ai o problema? ca nu imi dau seama.. vedeti ca nu va bag in seama si ca imi vad de treaba mea, una e sa vorbesc cu playerii si alta e cu unii ca voi care nu meritati atentie fiindca o luati razna. pe ce motiv dai ban ma scarba? Ti-am scris pe whatsapp ca deja ai devenit prost, incerc din rasputeri sa nu va raspund pe server si sa vorbesc cat de cat decent, dar tu meriti sa fii injurat ma omule. Pe ce motiv dai ma ban ? ca pe whatsapp mi-a scris " mars, codatii nu au ce cauta pe server" mi-ai facut cumva poze sau wg sa zici ca am intrat cu cod ?
HuGo Postat Decembrie 6 Postat Decembrie 6 Salut, adminul care ar fi trebuit sa răspundă nu a făcut o ,voi lua masuri . T/C
ReFleXx@Leaguecs Postat Decembrie 6 Postat Decembrie 6 datorita limbajului vulgar pe care il ai pe server si comportamentului agresiv , vei ramane banat temporar. Totodata si adminii vor fii obligati sa prezinte dovezile la ceea ce se intampla altfel atat tu ca si player cat si el, veti fi sanctionati. @SilenT2inteleg supararile dar suntem pe un forum, cum spuneam pe wapp, nu ” impungem ” playerii sa isi scoata latura agresiva dar sa va si temperati dpdv al vocabularului. in privat e fix problema voastra ce faceti si ce discutati. next time, lasa injuriile pentru alt joc sau alt server, daca e o problema cu adminii, daca te starnesc, aici este zona de reclamatii. avand in vedere regulamentul pentru admini si nefiind trecut acest ban la banlist, vei ramane banat 7 zile strict pentru abateri minore repetitive ( limbaj ) vazut de mine si dovezi pe wapp de la admini.
Postări Recomandate