LCS PREMIUM manN1 Postat Decembrie 5 LCS PREMIUM Postat Decembrie 5 Salutare! Pe scurt, intru pe server si dupa o runda doua ma scoate de tot din cs si imi apare eroare mentionata mai sus. Am cautat pe internet si am incercat tot felul de rezolvari, nimic.. Multumesc anticipat!
Global-Moderators Dexter. @ GOV.RO Postat Decembrie 6 Global-Moderators Postat Decembrie 6 Eroarea NET_SendPacket ERROR: WSAEINVAL în Counter-Strike 1.6 este legată de o problemă de comunicare în rețea sau de gestionare a socket-urilor jocului. Aceasta poate apărea din mai multe motive, cum ar fi problemele de configurare a rețelei, fișierele corupte sau setările de firewall. Iată câteva soluții posibile: Verifică firewall-ul și antivirusul: Uneori, software-ul de firewall sau antivirus poate bloca conexiunea. Asigură-te că Counter-Strike 1.6 este permis să treacă prin firewall și antivirus. Poți încerca să dezactivezi temporar firewall-ul sau antivirusul pentru a vedea dacă problema persistă. Actualizează driver-ele de rețea: Driver-ele de rețea învechite sau corupte pot cauza această eroare. Asigură-te că driver-ele rețelei sunt actualizate. Verifică integritatea fișierelor jocului: Verifică fișierele jocului pentru eventuale corupții. Dacă folosești Steam, dă click dreapta pe joc în biblioteca ta, selectează "Properties", mergi la tab-ul "Local Files" și apasă pe "Verify Integrity of Game Files". Șterge cache-ul DNS: Uneori, cache-ul DNS poate cauza probleme de conectivitate. Deschide Command Prompt și tastează următoarea comandă pentru a șterge cache-ul DNS: ipconfig /flushdns Verifică configurația rețelei: Verifică configurația rețelei pentru eventuale nereguli. Asigură-te că setările TCP/IP sunt corecte. Verifică setările serverului: Dacă joci pe un server, este posibil ca serverul să fie configurat greșit. Încearcă să te conectezi la un alt server pentru a vedea dacă problema persistă. Reinstalează Counter-Strike 1.6: Ca ultimă soluție, poți dezinstala și reinstala jocul pentru a te asigura că nu există fișiere corupte care cauzează problema. Încearcă aceste soluții și vezi dacă problema se rezolvă. Dacă eroarea continuă, poate fi necesar să verifici dacă există actualizări sau patch-uri pentru versiunea ta de CS 1.6. 1
Postări Recomandate