Problems/ Bugs
You can open a maximum of 5 topics per day.
Topics that have NOT received an answer for more than 72 hours will be closed.
We do not accept obscene, offensive language brought to any member on the forum!
7 topics in this forum
-
- 2 replies
- 248 views
Salutare! Pe scurt, intru pe server si dupa o runda doua ma scoate de tot din cs si imi apare eroare mentionata mai sus. Am cautat pe internet si am incercat tot felul de rezolvari, nimic.. Multumesc anticipat!
-
- 2 replies
- 344 views
★ Numele tau: ViceCSR ★ Problema: Am o problema cu calculatorul principal si folosesc un laptop extrem de slab, pe care nu ma pot juca nici macar CS. Pe versiunea originala de pe Steam am cel mai mare lag. Vreau cel mai curat client de CS pe care il cunoasteti sau cu modificari facute in asa fel incat jucatorul sa nu aiba lag/sa aiba mai multe FPS-uri. Nu inteleg cum e posibil ca pe un astfel de laptop sa am lag in CS, in conditiile in care in trecut jucam CS de pe orice cutie care avea un procesor in ea. :))
-
- 5 replies
- 504 views
★ Numele tau: uNuLuX ★ Problema: Salutare Pe scurt, am un plugin care foloseste o baza de date desi nu prea am multa experienta cu bazele de date in cs 1.6 am reusit sa fac una, am introdus datele corect in plugin iar dupa ce urc plugin pe server imi da urmatoarea eroare: L 04/27/2023 - 08:13:42: [AMXX] Plugin ("eventjb2021.amxx") is setting itself as failed. L 04/27/2023 - 08:13:42: [AMXX] Plugin says: Access denied for user 'u1311_sq7WLgixf3'@'93.114.82.253' (using password: YES) L 04/27/2023 - 08:13:42: [AMXX] Run time error 1 (plugin "eventjb2021.amxx") - forced exit Multumesc anticipat pentru ajutor ❤️
-
- 0 replies
- 351 views
Numele tau: Wisair. ★ Problema: Am un servar de zombie pe credite-licentiat..Ma tot chinui sa fac baza de tate ma poate ajuta careva?? https://imgur.com/a/YHq3B1k https://imgur.com/a/PAuYp9K
-
- 1 reply
- 500 views
Salutare LeagueCs, vin cu o problema care o am de foarte mult timp, si nu stiu de la cine e problema hostul sau addonul meu, Serverul imi tot da Crash cam 1/2/3 pe zi, depinde de zile, am salvat intr un fisier .txt cateva Crash-uri, poate aveti idee de la ce ii, in logs nu am erori de la plugin-uri, am mai modificat/schimbat unele plugin-uri de la care am crezut ca e problema si degeaba, tin sa precizez unde zice ca lipseste un model sau ceva de genu, am acel model, altfel n-ar rula Serverul deloc, de aia ma mir de unele Crash-uri. PS. Host: gazduirejocuri Crash-uri: FATAL ERROR (shutting down): Mod_LoadModel: models/player.mdl not found ./hlds_run: line 255…
-
- 9 replies
- 927 views
Am o problema la C.S 1.6 Steam, nu pot face print screen consolei, defapt pot face, dar apare negru. Mentionez ca am W10 ....
-
- 1 reply
- 629 views
Cand incerc sa vad un demo imi da crash jocul, viewdemo nume.dem si dupa ma scoate din joc,sunt watcher si chiar am nevoie de aceasta comanda daca stiti o rezolvare va rog sa ma ajutati <3